Minikmucizelere Cennet_ks yaa ne güzel 🙂 Bende bi dış gebelik bi kimyasal geçirdim yasımızda aynı bende 21 yakinizda bi gun tanismak nasip olur belki🙂 sağ salim kucağına alirsin inşallah bebişi Hangi doktora gideceksin henüz gitmedin heralde dimi
Cennet_ks Minikmucizelere aynen daha gitmedim bir hafta sonra düşünüyoruz bizde de kan uyuşmazlığı var biraz korkutuyor beni şuan düşündüğüm melek çiçek aydın cerrah hastahenesinde
Cennet_ks Minikmucizelere amin inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla alırsın mutlu haberi bol bol sana dua edicem ☺️
Cennet_ks Minikmucizelere inşallah tanışırız yüz yüze Ikizanneadayi34 Pamukkale de de özel kısmı varmış tam bir bilgim yok yarı özel diye mi ne geçiyormuş özel oda olanağı varmış eğer eşimi doğuma alırlarsa ve doktoru da beğenirsem neden olmasın paü de de olur
Minikmucizelere Ikizanneadayi34 21 yasindayim hamile degilim ama maalesef 😢siz kac haftaliksiniz ikiz gebelik mi😀
Ikizanneadayi34 Minikmucizelere Ben doğumu yaptım oğlum 2 buçuk yaşında ikizlerdi doğumda kızımı kaybettim hiç üzülmeyin Allah inşallah yine nasip eder daha gençsiniz
Kalbiimde2can Minikmucizelere Evet yazin 3 hafta gelebiliyoruz burdur/gölhisar denizli/civril bölüsüyoruz😅 allahtan benim memleketimde uzak degil🤭
Minikmucizelere Cennet_ks korkma canım ona göre iğne vuruyolarmis sanirim bi şey olmaz Allah’ın izniyle ben odaga muhammet gocmene gidiyorum inşallah sağlıklı bi gebelik içinde gitmek nasip olur
Minikmucizelere Ikizanneadayi34 yaa kusura bakmayın acınızı destim gibi oldu😢simdi hamile degilsiniz o zaman dimi Aynn öyle ya en azından hamile kalabiliyorum en kısa zamanda sağlıklı nasip olur isteyen herkese inşallah
Cennet_ks Ikizanneadayi34 Suat genceri Ikizanneadayi34 suat genceri çoğu kişi öneriyor ama hep bıçakçı diyorlar 😂 normal doğum istiyorum bi sıkıntı çıkmazsa hem çok pimpirikliyimdir bu yüzden korkup manüpile olup sezeryana kayarım diye korkuyorum
Ikizanneadayi34 Cennet_ks Cerrah hastanesinde Suat bey var o çok güzel ilgileniyor özel klinik olan Mehmet İnci de çok güzel ilgileniyor ama egekent de Mehmet Gencer var asla gitmeyin
Ikizanneadayi34 Cennet_ks Hayır doğum sıkıntın yoksa sezeryan önermiyor bekletiyor ama sezeryan dan da korkma hemen ayağa kalkıyorsun
Ikizanneadayi34 gul12320 Bende beklerim canım her zaman yakınız tiyatro minibüsü oradan buraya geliyor ☺️