Minikmucizelere Cennet_ks evet canım kac haftalik hamilesin ben hamile degilim maalesef😔 Kaç yaşındasın
Cennet_ks Minikmucizelere allahım sana da nasip eder inşallah bende daha çok yeniyim 5+3 şuan son adet tarihime göre ama bence daha da küçük . Nisanda 22 olucam sen
Cennet_ks Ikizanneadayi34 hangi hastahanede yapmayı düşünüyorsun doğumu Denizli’lere bir sorayım önerdiğin bi doktor var mı
Ikizanneadayi34 Cennet_ks Ben doğum yaptım 2 buçuk yaşında oğlum ben pamukkale de Babür kaleliyi öneririm eğer özelde yapcam derseniz cerrah hastanesinde Suat Gencer var benim doğumu yaptırdı çok güzel ilgileniyor semih mun iyi diyorlar
Minikmucizelere Cennet_ks yaa ne güzel 🙂 Bende bi dış gebelik bi kimyasal geçirdim yasımızda aynı bende 21 yakinizda bi gun tanismak nasip olur belki🙂 sağ salim kucağına alirsin inşallah bebişi Hangi doktora gideceksin henüz gitmedin heralde dimi
Cennet_ks Ikizanneadayi34 Suat genceri Ikizanneadayi34 suat genceri çoğu kişi öneriyor ama hep bıçakçı diyorlar 😂 normal doğum istiyorum bi sıkıntı çıkmazsa hem çok pimpirikliyimdir bu yüzden korkup manüpile olup sezeryana kayarım diye korkuyorum
Cennet_ks Minikmucizelere inşallah tanışırız yüz yüze Ikizanneadayi34 Pamukkale de de özel kısmı varmış tam bir bilgim yok yarı özel diye mi ne geçiyormuş özel oda olanağı varmış eğer eşimi doğuma alırlarsa ve doktoru da beğenirsem neden olmasın paü de de olur
Minikmucizelere Ikizanneadayi34 21 yasindayim hamile degilim ama maalesef 😢siz kac haftaliksiniz ikiz gebelik mi😀