Ozoooo GizemCtly öncelikle bende temmuz annesiyim yarım kol zıbın alabilirsin çok çabuk büyüyorlar donlarını ayaksız da alsan iyi olur hemen uzuyor ve küçük gelebilir ayaklı çok az al tulum alırsan da ayaksız almasılın ben ilk oğlumda bir kere bile giydiremedim küçük geldi hemen bence ayaksız tercih edilmeli ten çorap alınabilir altına gerçekten çok fazla kirletiyorlar bende günde 3 kez değiştirdiğim bile oluyordu zıbınlarını da hep yarım kol almıştım 10 tane geçkin almıştım çok işe yaramıştı onun dışında gerekli oldukça alırsınız
Minis122 GizemCtly benimde temmuz spnuna denk geliyor dogumum allahin izniyle bunlari ek olarakta 1 5 li set 1 tulum 3 citcitli daha almistim birde isinli tulum battaniye yaptiricam cok kalin olmayam kiyafetler aldim suanlik
Mavi- GizemCtly benimde ağustos ☺️zıbınlarda yenidoğan 3 tane kısa aldım 3 tane uzun aldım 3-6 ay için 5 er tane uzun aldım. Hava sıcakta olsa yenidoğan bebeğin adaptasyon süreci 1 ayı bulduğu için zıbının uzun alınmasının daha iyi olacağını söylediler çevremdekiler ve birkaç ebe onları dikkate aldım. 3 aylık tulum aldım 2 tane onlarda takımdı. 5 tane müslin aldım. 1 kalın battaniye aldım. 2 tane ince battaniye aldım. Bir de 1 numara bezlerini aldım şu an için ☺️