TubaEraslan Melisasak145 ben illiadin kullanıyorum ama zararlı olduğunu biliyorım. Şimdi yaklaşık 10 gündür sıkmıyom deniz suyu sıkıyom ama fayda etmiyor burun bandı da kullamıyorum bi tık iyi geliyor ama yine de yatınca kapanıyor 🥺 doğımdan sonra ameliyat artık
Melisasak145 TubaEraslan illadin eşim kullanıyor çok nadir sıkmaya çalışıyorum ama eşimin burnunda et olduğu için mecburen kullanıyor ameliyat oldu hala birakamadii çok illet birşey 7senedir illadinle yaşıyor benim eşim malesef o bitince bizde panik oluyor
Melisasak145 TubaEraslan kızsa ne fayda ki ameliyat oldu yine etler şişiyor nefes alamıyor mecbur ona bağlı
TubaEraslan Melisasak145 peki ameliyat olmasına rağmen neden açılmadı nefesi ? Bende doğumdan sonra olcam ameliyat ama böle olmasından korkuyorum
Melisasak145 TubaEraslan tekrarlıyormus sanırım bu 2ci ameliyatı yine tekrarladı eskisi gibi çok şiddetli değil ama yine kullanıyor uzun süre kullanmayinca nefessiz kalıyor birdaha ameliyat olcak oda artık bıktı
TubaEraslan Melisasak145 çok iyi anlarım çünkü çok zor 3 haftadır sıkmıyom kendimi tuttmuştum dün gece çok hastaydım sıkiim dedim anamm uyku uyumuşum resmen 3 haftadır uyumuyor muşum ben 😭 iki ay saha sıkarım bakalım doğumdan sonra da düzelmesse bende ameliyat.
Melisasak145 TubaEraslan doğumdan sonra geçiyor kendiliğinden ilk dogumumda 35 haftada bı başladı 41 haftaya kadar maf olmuştum uyku uyuyamıyordum doğurdum anam hayat varmış geçti birden 😑