Melekoz sibellllllll evet çekiyordum çocuk büyüyor çünkü git gide hatta eşim bana horladigimi bile söylemişti 🤣
sibellllllll Likayolcusu Allah yardımcımız olsun sen daha yolun çok basindasin benim az kaldı çok şükür gelsede bitse sıkıntım
Melekoz sibellllllll normal bide ikiz gebelik sanırım biraz daha ağır geçiyor çünkü Rabbim sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin.
Mommy77 Şuan tam 24. Haftadayim aşırı nefes darlığı çekiyorum son aylarda ne yapacağım hiçbir fikrim yok 😕
TubaEraslan Ahh ahhh salonaa geçtim oturuyom yatamadım 😔 burnum da tıkalı göğüsümde tıkalı 30.haftaö ve ölcem sanıom 😔
sibellllllll TubaEraslan aynı burun tıkalı nefes darlığı ayriyetten sırt ağrısı kızımda hiç böyle değildim
Melisasak145 TubaEraslan doğal burun spreyi kullanıyorum deniz suyu fayda etmiyor ama işte kafam yukarıda yatıyorum 2 3 yastıkla zor oluyor geceleri
TubaEraslan Melisasak145 ben illiadin kullanıyorum ama zararlı olduğunu biliyorım. Şimdi yaklaşık 10 gündür sıkmıyom deniz suyu sıkıyom ama fayda etmiyor burun bandı da kullamıyorum bi tık iyi geliyor ama yine de yatınca kapanıyor 🥺 doğımdan sonra ameliyat artık