merve211 yagmurvs şehir hastanesinde Burak ün var özel olarakta Ayten baymas çöktü var algomed hastanesinde
Eceee yagmurvs metro da, medikal parkta yani Mehmet Yıldırım çok güler yüzlü bir doktor hiç bakayim de göndereyim demiyor güzel ilgileniyor yarım saatten uzun sürüyor muayene. Ücreti de 450 doğum bilmiyorum ama 10 bin den aşağı değildir.
3Tospikannesi memetemin geçen sekreterin konuşmasına şahit oldum sağlık güvencemiz varsa 7000 yoksa 7200 dedi sezeryan için 😊
Yagmurgvn İstiklal tıp merkezi HALUK BALLI çok güleç ve çok ilgili bir doktor 300 TL muayenesi sizi çok rahat hissetmenizi sağlıyor
bebikom1 Hiats merhaba bende duymuştum Mete sucu yu. Normal tek gebeliğe bakıyor mu tüp bebek benimki de. Nerden randevu alınıyor ve şimdi hangi hastanede bakıyor hastalara?
Hiats yagmurvs evet güncel fiyat ayin6sinda gitmiştim randevuda kolay alınıyor tek sorun şuan doğumhane kapalı yüreğir devlete taşıyacaklar orada dogum olacak aynı doktor ve ekibiyle
Hiats yagmurvs o kadarını bilmiyorum benim ikiz olduğu için mecbur sezeryan ama özel muayene yaa bence yaparlar ayın 5inde gıtcem o zaman sorarım sizin icin
yagmurvs Hiats ben de seyhan başkentte takipliyim 36+2deyim. 6 nisana gün verdi doktorum. Aynı zamanda 10 nisanda hastaneden ayrılacak. Doğum sonrası için zaten bir doktor bulmalıyım acaba şimdi değiştirsem kabul eder mi
Hiats yagmurvs doğumun yakinsa balcalı da doguramazsin çünkü doğumhane yeni doğan hepsi kapalı tahliye oldu yaa henüz yüreğir devlete tasinmadilar
Hiats yagmurvs evet çok memnunum çok güleryüzlü ve her sorunuza hiç bıkmadan cevap veriyo asla terslemiyor