Gizem_cetinbas 7+2 selamlar kaç haftalıksınız ve doğum şekliniz bellimi? 😊 (Bolu) 🏡 Benim ilk doğumum normal olmuştu ve çok çabuk oldu bitti hiç bişey anlamadım inşallah bu sorun çıkmazsa buda normal olucak 😊
Hizligonzales Gizem_cetinbas bizde 7+0 benimde ilk dogumum normaldi ama inanilmaz zor oldu sifir sanci ile acilma suni sanci suyum bile gelmedi o yuzden bilmiyorum bunu bi yanim sezeryan istiyor bi yanim bosver yine normal olsun diyor cok kararsizim.
Halimbey Gizem_cetinbas 35+2 haftaligim şu an ilk doğumum normal oldu. Yine normal ilerliyorduk ama aksilik var gibi daha doktorla görüşmedim ebem sıkıntı yok normal ilerlersin yine dedi ama doktorumla konuşacağım inşallah normal der yoksa sezeryan olacak
Gizem_cetinbas Hizligonzales Benim sancılarım evde başlamıştı ve ben sabaha kadar bekledim ağrılar iyice kendini hissettirmeye başlayınca gittim gittiğimde açıklığım 6cm olmuştu ondan sonra yarım saat bile sürmeden doğumum oldu
Tiiffany Gizem_cetinbas 24 haftayızz az kaldı bitsede kurtulsak 😂 Hepsi sezeryan oldu haliyle 3.sezeryan olacak Ve benden bu kadar sizlere başarılar🤣
Gizem_cetinbas Tiiffany Allah bize sabır versin o zman benimde ikinci buda normal olucak normalde sınır da yok o kötü işte 😂
Gizem_cetinbas hayalperest2310 umarım Allah yardımcınız olsun benimki çok kolay geçmişti inşallah sizinkid3 öyle olur
Tiiffany Gizem_cetinbas Haha aynen. Valla ben doğumda tüpleri baglatmayi düşünüyorum ama milyonda birde olsa yine gebe kalabiliyor muşssun. Bir bayanla öyle konustum hastanede. 3 yasında cocugu vardı. Doktorda sordum.olabiliyor garantisi yok dedi. Napak bilemedim 😁4.cocuga bunyem kaldırmaz
hayalperest2310 Gizem_cetinbas amin inşallah teşekkür ederim hepimiz için kolay doğumlar olur inşallah 🤲
yinehamile Gizem_cetinbas 19+0 ilk doğumum normal başlayıp sezeryanla bitmişti o yüzden buda sezeryan olacak.
Mlkengn Gizem_cetinbas 9+5ten bir selam da benden 😊 ilk doğumum normaldi. Suyum gelince yatış yapıp 12 saat sonra doğurmuştum. Tabiki zordu ama herşey zamanlı kendiliğinden ilerledi çok şükür. Bunu düşünmek için henüz erken ama benim ilk doğumumda dikiş yerim ödem olmuştu inanılmaz derecede şişmişti. Şimdi normal doğumdan o yüzden biraz çekiniyorum ya. Kısmet tabi
Gizem_cetinbas Mlkengn Benimde ilk dogumumda aşırı kanamam olmuştu aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum hasta beziyle gezmistim bende o yüzden çekiniyorum ve dikişlerim inanılmaz derecede kaşınıyordu