Duyguch01 Canan-_16 canım bana da 7.haftada kalbi az atıyor durabilir dedi. Aynı gün hemen başka hastaneye gittim. gayette iyiydi. Makinelerinde problem oluyor ama bize pat diye net olmadan konuşuyorlar. Başka doktora git için rahat etsin 🫶🤲 dualarımız seninle
YLD_95 Canan-_16 bende yeni gördüm canım daha çok yeni beklersin Allah büyük dua edicem senin için okudum bu arada 🤲🏻
Elitopatra25 Canan-_16 okudum bende canım Rabbim yardımcın olsun ama içini ferah tut benim hemsirem bana 5+2yim daha yeni keseyi görebilirsin dedi kalp atışı içinde 6 yada 7. Haftayı beklemen gerek dedi yani seninkiyle aynı benim bebeğim ben daha görmedim gitmedim henüz hastaneye yani kendini strese sokma içini ferah tut
Matilda_35 Canan-_16 bana da bugün aynı şeyi söylediler 6+1 de kese içindeki yolk kesesi de göründü ama bugün aynı kalmış dediler bi hafta geçti üstünden betahcg istedi 946 çıktı düşük bu haftaya göre sizden istediler mi
Eymirinannesi Matilda_35 keseniz kaç mm di . Bende bugün 6+3 gittim kese yeterince büyümemis ve bebek yok dendi
Gulnazzz 6+4 de duydum ben hemen duyulmuyor diye 6 haftalık olmayı bekledim . Sende en kısa sürede duyarsın inşallah 🤲
Halimbey Canan-_16 7 haftalık duymuştum ben 5. Haftada sadece kese vardı kalp atışı duymamıştık 2 hafta sonra çağırdı ve duymuştuk içinizi ferah tutun daha zaman var bol bol dua edeceğim size
Beyza44 Canan-_16 5 haftalik bebeğin neresini görmüşler de geri demisler 7 ya da 8 haftalıkdi ultrason da duymadılar vajinal muayene etti doktor öyle duydu senin ki daha minicik 2 hafta sonra gidersen duyarsınız 💐🥰
ebruao Hiç canınızı sıkmayın ve umutsuzluğa kapılmayın. 7’de gittik duyamadık, 8. haftada duyabildik biz.
Mel-89 Canan-_16 merhaba yazınızı yeni gördüm Bende 7 haftalıkken kalp atışı görüldü ondan önce zaten doktora gitmemiştim, çünkü biliyorum doktorum erken dediği için 7 haftalıkken görüldü. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin, sizi çok iyi anlıyorum
nilsmomy Canan-_16 5+3 te gittim kese vardı bebek faln yoktu. 7+3 te gittim bebek ve kalp atışı vardı.
HeycanliMommy Canan-_16 dua okudum canım. Merak etme bebegin daha cok küçük 7-8. Haftada duyan var üzme kendini sen
Oznur-96 Canan-_16 canım üzülme bende 6+2 vajinal muayenede duydum benimde geriden geliyor çünkü geç döllenme olmuş doktorunu mu değiştirsen acaba
Yorgunanne88 Canan-_16 benim de 1 hafta gelisim geriden geliyordu 1 hafta sonra 6+5te kalp atisini duyduk
Hilalina Canan-_16 okudum canım inşallah kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Bende 6 hastalıktır gittiğimde kalp atışını dinlememiştim 12. Haftaya kadar onermiyorum diye. 6. Hafta da gittiğimde kese gozukmustu ama bebeği ne görmemişti alttan muayene ile gözükebilir istersen dedi ben istemedim bekleyelim diye hiç canını sıkma inşallah kalp atışlarını duyarsın içini ferah tut bol bol dua et