Mhtpflz Canan-_16 rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın ama daha erken kalp atışı için telaş yapma
Minis122 Canan-_16 5 hafyada kese gordum cok erken kalp atisi icin 7 haftada kalp atisini duydum. İcini ferah tut stres yapma canim allahin izniyle duyarsin minisin kalp atisini
Ruhsuz Canan-_16 canım okudum ben de ,ben 6 buçuk haftalikken gittim sadece minicik kese vardı 2 hafta sonra gel dedi 7+5 günlükken hafif lekelenmem oldu gittim o zaman duymuştuk benim de 4 kaybım var ,Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Gizemgnd Canan-_16 5+5 erken zaten keseyi gördüysen yeter bi hafta 10 gün sonra gidersen kalp atışını da duyarsın inşallah 🙏 benim de öyle olmuştu tedirgin olmuştum sen içini ferah tut geç döllenme olabilir bende geç döllenme olmuştu diğer postunu da görmedim görseydim yazardım ona da
funnymummy Canan-_16 ben görmedim postunu canım kusura bakama üzülme lütfen betan kaçtı bebeği görüp mü duymadınız kalp atışını benim ilk randevum 6+6 da idi o zaman da vajinal ultrasonla duyduk karından bakmadılar erken diye inşallah sizde duyarsınız Rabbim şifanızı versin
Z72r47asel Canan-_16 Merhaba canm ilk önce korkmana gerek yok bazen geç döllenme nedeniyle kalp atışı da geç duyulabilir ben 6+4 haftalıkken duydum bazıları 8 haftalık duyuyo herkeste aynı olmuyo bunun nedeni geç döllenme herşey gönlünce olsun cnm rabbim sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Tuubaoz Canan-_16 geç döllenmedir benimde başıma geldi oğlumda 6 haftalik bebege gelişim geriliği dedi ozeldeki devlete gittim su kadarcik seyde ne gelişim geriliği dedi doktor güldü 5 gün sonradan geldi hep geç döllenme dediler suanda neredeyse 2 buçuk yaşında hic kafana takma cok gitme hastaneye de gerekmedikce 🌸
Tuubaoz Aynı şekilde kalp atışını duymadığı için hemen yapistirdi o lafi hâlâ bazen salak insan diye anıyorum o doktor denen mendeburu😂
Severcan Bende 7. Haftamda duymuşmuştum 5 haftalıkken gittiğimde bana da yok dediler çünkü kese oluşumu falan derken ancaymış o yüzden moralinizi sakın bozmayın içinizi ferah tutun ve bi sonra ki gidişinizde duyarsınız 🙏
1anne2bebek__ Canan-_16 görmedim postunuzu görsem mutlaka yazardım. 5. Haftada kalp atışı duyulmaz ki zaten. Anca kese görünür geç döllenme olmuşsa kese bile görünmez bazısı 8. Haftaya kadar bekliyor kese kalp atışı İçin. Stres yapmayın stres yaparsanız Allah korusun kanama yapar daha stres olursunuz. Dualarımdasınız. Kalp atışı duyarsanız yazın mutlaka. 🤍🤲
_Ceyda_ 6hafta 1 günlükken normal ultrason ile duyulmuştu. Doktor yeni yeni kalp atışı oluşmuş kısık sesli daha demişti her bebek farklıdır . Her şey gonlumuzce olsun sağ Salim alalım bebişleri kucağımıza ❤️
GokceMom_ Canan-_16 ben 6 haftalıkken kalp atısını duydum canım okurum tabi Rabbım tez zamanda herseyın yoluna girmesini nasip etsin inşallah Rabbım yuzunu guldursun insallah 🤲🤲
2prens2prenses Canan-_16 canım diğer postunu görmedim ben suan 10 yaşında oğlum için 5 haftalıkken doktor kalp atışı yok bu bebek sağlıksız alalım dedi bende hayır beklicem deyip çıktım 1 hafta 10 gün sonra başka bi doktora gittik ve kalp atışları vardı sen canını sıkma 5+5 haftada duyulmayabilir kalp atışı
Hrdl Canan-_16 canım merak etme duyarsın ben 7. Haftada duydum Altan bakarak karından yine duyulmuyor kalp atışı içini ferah tut
tubimom Canan-_16 ahh ben hiç denk gelmedim yoksa mutlaka yazardım genelde 7 . Haftada atıyor kalbi kimyasal gebelik olabilir mi