Hafizeipek Sakaryali54 ılık duş alınca ağrılarına iyi gelmiyor mu canım ? Ben de bu gidişle normal doğum yapcam galiba alkollü falan olmam lazım gerçi yapabilmem için 😂😂😂
Sakaryali54 Hafizeipek ilik dus deglde belime masaj yapinca iyi geliyo ya da kalkip yuruyus yapinca gecmzse gidiyorm gecerse gtmem esimde gelemedi bi turlu
reinamm Sakaryali54 uyuz doktor deme inan öyle doktorlar kalmadı. Uğraşmamak için hemen kesip biçme derdinde bi çoğu. Normal doğumun faydalarını bilsen asla sezeryan olmazsın. Sezeryan ameliyattır ve mecbur olmadkça yapılmamalı
Sakaryali54 reinamm biliyorm da o kadr agriyi kaldramam panik atak basladi cnku bibde suyum fzla dogum aninda bebegn cigerleri su dolabilirmis baska Doktora gttm o soyledi
Ezgiaa Benim de belli değil 36+5teyiz. 30. Haftadan beri başaşağı yani normal doğum pozisyonunda. Kilosu biraz fazla 3300 gr
GldnTlh0633 Slcnslcn hepimizin ruh hali fiziksel hali aynı 😂 hamilelik çok anormal bir dönem dersi eltim gerçekten öyleymiş
Ezgiaa GldnTlh0633 Doktor ne derse o olacak ☺️ Gebeliğim boyunca dikkat ettim bu haftaya kadar 6kg aldım ama genetik sanırım yapacak birşey yok🤷🏻♀️
GldnTlh0633 Ezgiaa çok az kilo almışsınız maşallah, ben minyonum az kilo alırım dedim ama 14 kg aldım şu an 😱
Kbrmrt GldnTlh0633 37+2’yim. Geçen hafta bebeğim 3.200 idi. Kafa çapıda 9.40. Her hafta takipteyiz. Kafası 10 cm geçerse normal doğurman zor olur dedi doktorum. Henüz netleşen bi durum yok malesef :( Sizin bebeğinizin ölçüleri nasıl?
GldnTlh0633 Kbrmrt Kafa çapını bilmiyorum da iri bir bebek olduğunu söyledi doktor, 34te 2850 idi kilomuz. Ama kafasının gövdeye göre büyük olduğunu söylemişti