Gamze1906 Dün adet olmam lazımdı olmadım bundan bi hafta önce galan kaşıklarda batma oluyordu şuan yok göğüslerim şişti test alsam sonucu çıkar mı birde bu sabah bi burun tıkanıklığı boğazlarda ağrı yanma gibi birşey var bi yerde okudum buda bir belirti diyordu ama yardımcı olur musunuz
ada1180 Gamze1906 cnm ben adetime 1 gün kala idrar testi yapmştm silikte olsa çıkmıştı eczane den al bir test yap ne kaybedersinki
33NAZ Gamze1906 ben regl 3 gün geçti yaptım pozitif çıkmıştı hatta adet olmamı bekliyordum bildiğiniz adet belirtileri vardı
Sedakanikyis Gamze1906 Benim adetime 3 gün varken idrarda çıkmıştı alıp bi dene bence. Allah gönlüne göre versin 🙏
Gamze1906 Gozdeli her gece her gün devamlı dua ediyorum inşallah öyledir bugün bir test alıp yapcam sonucu yazarım
Gamze1906 Aminea 1 gün geçti ama hiç olacakmışım gibi bir belirtim Yok sağlık ocağına gidip yaptırsam hemen öğrenebilir miyim gün içinde
Eflinisa Gamze1906 biz 10 kadar veriyoruz kan 3 de sonuç alıyoruz heryer farklı canım git sağlıkocağına
Aminea Gamze1906 aynen sağlık ocakları 1 gün sonra veriyor bi merak ediyorsan cok sağlık ocağına ver eczaneden de idrar testi al gebelik ondan eve gidince yap hem heycanlısın suan merakın gider hemde eger cıkarsa yarında netleşmiş olur kan sonucuyla
Sidelya Gamze1906 ben de aynı gün öğrenilir diye düşünmüştüm ama malesef 1 gün sonraymış. Pazartesi öğrencem ama belki haftasonu e-nabıza yüklenir tahlil sonucu ordan takip etmeyi düşünüyorum 😊