Refatu Lina-Annesi henüz yaptırmadım sağlık ocagı testımı ertesı gün cıkarttı. Yarın özel de yaptıracağım
Refatu Dilarass03 doktorun sacmalamıs . Kontrol altına alınmazsa evet bu olabılır dırek böyle soylemesı hoş olmamış sonuçta hepımız anneyız tedırgın olabılıyoruz en ufak bırseyde
Minis122 Dilarass03 benkmde 7 . Haftada 3.53 du dahiliyeye gonderdi ilac basladim 2.40 dustu ilaca devam ediyorun
Minis122 Dilarass03 ilacinizi aksatmadan duzenli.kuani. Allahin izniyde duser degeriniz. Stres yapmayin kendinize 2 ay olacak neredeyse kullaniyorum ilaci
Refatu @Dilarass03 Korkma önlem amaçlı sana onu demıstır bazı doktorlar maalesef herkesı Kendı gıbı sanıyor umarım ılaç ile değerin düşer
Refatu Lina-Annesi 33. Haftaya göre degerım normal aslında neden ilaç başladık anlam veremedım 🤦♀️ Doktorum bence yoğundu
Lina-Annesi Refatu evet bu haftalarda 4 değer bile normal diolar bazı doktorlar yüksek buluyor bende anlamadm bu işi canim ya. Doktorlar iyisini bilir diorum
Refatu Lina-Annesi Doktorum bu hafta yoğundu ben gıdınce bır daha soracağım . Bu onemlı bır ılac bence . Hayırlısı ıle sağlıkla kucağımıza alalım