Birumutfatmam Merhaba arkadaşlar dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer yaptırdım 10. Gün betam 49 çıktı 12. Gün 83 Cuma tekrar vereceğim sizce nedir başına böyle bişey gelen var mı acaba ya da bilgisi olan
merve211 Birumutfatmam maşallah canm hayırlı olsun benimde tüp bebek 3.gun embriyosuydu 98 le hamile olduğumu öğrendim iki gün sonra 214 olmuştu önemli olan cikan testin ikiye katlanması ve katlamış Allah’ın izniyle sağlıklı gebeliktir içini ferah tut 🤲❤️😌
Novamomy Birumutfatmam tüp bebek yaptıran başka bir hastaya denk geldiğimde kan sonuçlarının sizin gibi olduğunu söyledi kesesini gördü önemli olan beta değerinizin 2 günde bir 2 kat artması insallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻
Marsmelow Birumutfatmam hayırlı olsun canım 🌸 test verdiğin saatler bile ufak farklılıklara sebep olabilir. Dedikleri gibi %60 dan da fazla yükselme var. İnşallah içini rahatlatacak sonucu alırsın.
Birumutfatmam Aslında içimde bir umut vardı ama bugün tam 2 katına çıkmadığı için biraz üzüldüm cuma doktor yanına çağırdı bir daha test vereceğim ve doktor da muayene edecek sanırım inşallah bende bebeğimi görürüm 🤲
Birumutfatmam Marsmelow inşallah Rabbim isteyen herkese de bize de sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Rukiyeker Birumutfatmam merak etme benimde tüp bebek bendede tam 2 katına yükselme olmamıştı şuan 11 haftalık olduk için rahat olsun
Birumutfatmam Rukiyeker ay maşallah subanallah sağlıkla kucağına da alırsın inşallah 🤲 darısı inşallah başıma