ardengunes Kenanizm18 yaaa sen demiiii🙈 canım benim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza bakalım biz ne zaman digrucaz yaaa 😊
Kenanizm18 YagizAsyaMom Allah razı olsun canım ayy pamuk gibi ya Nazarım degecek diye korkuyorum 🙈 bolbol dua ettim süreklide ediyorum Rabbim herkese saglıklı hayırlısıyla yaşatsın 💙💐
Kenanizm18 Bilge35 oy sagolasın canım Allah razı olsun 💙 evet gelecekleri zamanları ve şekilleri bile bebeklerimiz belirliyor ☺️ En baştan bizi avuclarının icine alıyorlar 🙈 darısı sizlerin basına insallah 💐
Kenanizm18 Puhukuzusu tam 39 haftalıkken dogum oldu canım 3 hafta öndeydi ve dogar dogmaz dışkısını yapmış iyi ki beklememişiz diyorum 🤗
Kenanizm18 oznursrm tam venüs tepesinin üstünden kesigim var canım belden uyuşturmalı oldum. Sizede saglıklı dogumlar insallah 💐
Kenanizm18 Esra8861 inan o ameliyathane odasında kendimi kesilcek gibi degilde pastanede siparişini bekleyen biri gibi hissettim sacma bi örnek belki ama cidden cok rahatlatıyorlar insanı korkma icinden bolbol dua et sende 💙
Kenanizm18 [bilinmeyen] aminn kuzum cümlemizin bebekleri uzun ömürlü huzurlu saglıklı olsun inşallah 💐