Tubitooooooo Kızlar son ayıma giriyorum ve vücut temizliği malum artık gittikçe zorlaşmaya başladı, nasıl ne şekilde yapıyorsunuz temizliği, kuaför mü aileden birinden yardım mı ?
Mina123mina Tubitooooooo en güzeli aç bacakları koy aynayı önüne uzanarak yap ben 37haftadayım karnım engel olmaya başladıkdan beri hep öyle yapdım
YakupBraKl Tubitooooooo ben normalde de kuaföre gidiyordum son Ayda kuaföre gittim bi sıkıntı yaşamadım bildiğim insanlar olunca
Obsesifk Tubitooooooo eşim yardımcı olur herhalde 20+5 şuan normalde kilolu olduğum içib son aylarda göbeğim normalden daha büyük olucak hiç göremem herhalde kuaförde ağda yaptırıpta bebeğimin korkma riskinide alamam çünkü gerçekten acıyor jiletle alıyorum öyle devam ederim ama çok zorlamıyor zaten beni az 2 sene lazere gitmiştim
deletedmom11 Ağda 🙈 uzman birinden 🙈 ben müşterilerime yaparken özellikle son ay olan hamilelere 🙈 bebekle knşrak yapardm ne hamile kasılırdı ne bebek toplanırdı 👍🏼👍🏼
Maya deletedmom11 ben 5.ay gibi yaptırdım kuaföre 2 hafta karnımın ağrısından duramadım ☹ Hele son ay hiç güvenemem o günden sonra ☹
Abcd Kendim bakmadan yapiyorum göremiyorum cunku 32 haftaya girdim ama ilerleyen zamanda nasil yapicam bilmiyorum malum jilete vuruyorum 😒
deletedmom11 Sevda6767 en koLayını buLmşn keike bende aLışabiLseydim bakmadanda oturdğn yerde çekersin biter
Sevda6767 deletedmom11 aynen canım bakmaya bile gerek yok. Ben de çekingen bi insanım ondan kendim hallediyorum ağdada geriliyorum nedense
humaninannesi61 Mina123mina Ben de öyle. Kimseden yardım zaten alamam çok utangaçım. Ağda falan da canımı eskisinden çok yakıyor 🤦🏼♀️
Ankara2 Kaderunsal dogum yaptınızmı acaba,gatada düşünüyordunuzda,doktorların ilgisini,bebegi yıkayıp yıkamadıklarını falan merak ediyorum,kalınan odalar falan nasıl acaba bilgi verirmisiniz rica etsemm
Esa Başından beri her zamanki gibi kuaföre gittim son 2 aydayım devam ediyorum özellikle hamilelikte rahat oluyomuş bi zararı da yok doktorada sormuştum kuaförde agda 👍
Tubitooooooo Bende kendim ağda yapıyorum normalde fakat bu ay çok zorlandım, öbür ay nasıl yaparım bilmiyorum, kuaförden de dediğiniz gibi utanırım muhtemelen hiç gitmedim o bölge için şimdiye kadar, kimi eşine diyormuş ama bilmiyorum ya o da garibime gidiyor 😩
Tubitooooooo YakupBraKl diyarbakırdayız bir yıl oldu geleli daha öyle güzel bir kuaför edinemedim yoksa mantıklı bir defa da olsa kuaför benim için 😒
Cansel YakupBraKl hamileliğin son ayında kaçıncı haftada yaptınız acaba ben merak ediyorum kaçıncı haftada ne kadar kala yapıyorlar diye