KumsAlyaa gny25 hümeyra hanım için herkes sezeryana yönlendirdiğini söyledi normal doğum yaptırmıyormuş diye duydum
Betulaa Espaz benim eşimi de almadı sonra Birgün gittiğimde bir erkek vardı odada eşleri alıyor musunuz dedim bana hamile hanımefendinin eşi doktor olduğu için aldığını söyledi sizi de alırdı herhalde 😂
gny25 KumsAlyaa ben artık son haftamdayım normal doğum olması yönünde düşünüyorum diye hep kendisi dedi sezaryene benş yöneltecek hiçbi şey söylemedi belki sıkıntılı hastalara o şekilde söylüyordur açıkçası ben duymadım🤗
KumsAlyaa gny25 Aaa öyle mi ilk kez duydum normal doğum yaptırdığını genelde hep çevremden sezeryana yönlendiriyor diye duymuştum ama hümeyra hanıma normal doğum mu yapacaksınız bu hafta mı ilk gebelik mi
Birprensesannesi2525 gny25 merhaba ben Fatma hanimdaydim bu kez Hümeyra hanıma gitmek istiyorum çok güzel şeyler söyleniyor hakkında merak ediyorum açıkçası memnun musunuz
gny25 KumsAlyaa evet ilkbi gebelik normal doğuma engel bir şey çıkmadı çok şükür kısmetse bu hafta bebek ne zaman gelmek isterse😂
Selisce KumsAlyaa merhaba gittiniz mi muayeneye ben babamı yoğun bakıma kaldırdıkları için dün acilen ailemin yanına Mersine geldim artık ev tuttuk doğumu da burada yapacağım hiçbişeyin planlanan gibi gitmediğini hayat bir kez daha ağır şekilde yüzüme vurdu
KumsAlyaa Selisce Gitmedim canım Allah nasip ederse bu hafta içi gideceğim Allah şifasını versin babanızın çok çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun belki böylesi daha hayırlıdır orada doğum yaptığınız için belki de çok şükür edeceksiniz
Selisce KumsAlyaa teşekkür ederim sağlığıma kavuşsun da inşallah herşeyde bir hayır vardır hakkında hayırlısı olsun seninde
gny25 Birprensesannesi2525 evet güleryüzlü ve çok tatlı dilli bi kadın 39+2deyim bugün yine normal doğumu bekleyelim dedi ben öneririm açıkcası
Birprensesannesi2525 gny25 doğum sonrası tecrübelerinizi dört gözle bekliyorum inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız ve bize aktarırsiniz🤲🏻🌹 ben yeniyim burda herkes bir şey söylüyor doktor seçimi de gerçekten zormuş
KumsAlyaa Selisce Merhaba canım bugün doktora gittim konuştum ben o kadar iyi bir doktor ki kabul etti önümüzdeki hafta gün almaya gidicem Allah nasip ederse
KumsAlyaa pediatrihemsiresi şehir hastanesi gülsün özbay ama ben sürekli en başından kontrollerimi ona yaptırdım takipli hastasıyım