Selisce KumsAlyaa doktora gidince buraya bana da yazar mısın kabul edip edemediklerini bende 31 haftalığım ona göre şehir hastanesine randevu alayım
KumsAlyaa Selisce tamam canım haberleşelim söylerim sana da inş kabul eder o kadar parayı götürüp bayılmayız
Espaz Nisn23 ben Ayşenur hanıma gidiyorum daha önce özelde doğum yapmıştım memnun kalır mıyım benim de endişelerim var
KumsAlyaa Espaz Biraz sinirli bir doktora benziyor o dış görünüş olarak hiç gitmedim sma gördüğüm kadarıyla öyle gibi
Espaz Selisce benim eşim de bölge eğitim de doktor ama kimseye demez ki eşime özel oda verin minnet etmez Ayşenur hanım çok ilgili ama eş almak yasak dedi benim eşim hiç ısrarcı olmadı ama video çek diyor eşine gösterirsin normalde cinsiyet de söylemez bana söylemişti görünce birde diğer çocuklarımı normal doğurdum bunu da normal istiyorum ama iyi bir ebeye denk gelmek de önemli kararsızım Buhara’ya gitmekde
Selisce Espaz ya aslında eş imkanınızda varmış ne güzel keşke eşiniz yanaşsa sizi çok rahat ettirirler çünkü tanıdık olanlar ilgiden baya memnunlar bir de şehir hastaneleri temiz oluyor genel olarak benim ilk hep normal istemiştim ama mecburen sezaryen olacağım çünkü görev nedeniyle Ardahandayız doktor riske sokarsın bebeği normal doğum başlayınca o kadar yol gidilmez dedi şehir hastaneleride isteğe bağlı sezaryen yapmıyor ama bakalım arkadaş kendi için konuşacak haber vericek ona göre Buharaya gideceğim
Betulaa Espaz benim eşimi de almadı sonra Birgün gittiğimde bir erkek vardı odada eşleri alıyor musunuz dedim bana hamile hanımefendinin eşi doktor olduğu için aldığını söyledi sizi de alırdı herhalde 😂
KumsAlyaa Selisce aslında sen doktora durumunu böyle anlatsan kabul eder seni canım ikamet adresinden filan kurtarırsın gibime geliyor ben ne diyeceğim onu düşünüyorum nasıl birşey desem ki ikna olsa acaba
Selisce KumsAlyaa keşke etseler mecburuz sonuçta olmadı bende bi şansımı denerim yani isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler ☺️ inşallah seninkinide iyi zamanına denk gelirde kabul eder şekeri olanlar veya bebeği büyük olanlar panik atağı olanlar normal doğum yapamıyormuş gebelik şekerin var mı
KumsAlyaa Selisce yok gebelik şekerim canım bebeğimin kilosu da normal hatta bir kaç gün geriden geliyor
gny25 KumsAlyaa Buhara’ya bugün sordum sezaryen ve normal doğum 7900 epidural normal doğum olursa 8900 dediler sosyal güvence olmadan da 10000 dediler
gny25 Selisce bebek için çanta, zıbın, bez, ıslak mendil vs şerbet kurabiye, oda süslemesi, fotoğraf çekimi, doğum koçu, diyetisten bi de bebeğin ilk 10 gün olan tahlilleri vardı sanırım
Selisce gny25 anladım teşekkür ederim siz hangi doktora gidiyorsunuz ve normal mi sezaryen mi doğumunuz belli mi