Nurdan06 ArzuAltuntepe68 coğu doktor vermiyor verselerde cıhazları o ladar yeterlı degıl necatı hocada bazen veremıyo oda oda cıhazlarda fark war
Asel2519 Edolili canım ben sordum o gün kim nöbetçiyse o giriyormuş sezeryana benimde 2. Gebeliğim ve sezeryan
Hamalp ArzuAltuntepe68 Necati Hancerliogullari. Tek gecerim. İlgili naif kibar soruya cevap veriyor. Randevu bulmak zor o yüzden hafta sonu yenilendiginde alırsınız ancak.
Edolili Asel2519 Necatibeyden gün isteyeceğim yani onun girmesi için herşeyi yapacağım çünkü başından beri ona gidiyorum İnşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi🤗
Asel2519 Edolili Ankara ya 1 sene önce tayin olduk oturduğum yer tai diye geçiyor 22 yaşındayım siz 🥰
Edolili Asel2519 erken mi evlendiniz 🤗 2 çocuk maşallah bende öyle gerçi 24 yaşındayım ikinci geliyor 🥰
Asel2519 Edolili evet 18 yaşında evlendim sizin kaç haftalık bebiş 😊 30 haftalığım ben oğlum olacak 🌹
Democann ArzuAltuntepe68 Yeliz çolakoğlu müthiş bir doktor çok tatlı çok kibar ultrason fotosu da veriyor bebeği de gösteriyor ayrıca asistanlara baktırmıyor kendisi bakıyor
Democann ArzuAltuntepe68 Ama yeliz hoca hamile sanırsam izne ayrılacak Necati hoca da çok iyi bir doktor ikisini de tavsiye ederim Gamze Yılmaz Selen Yaman ve Fatma Salih bu doktorlara da ben hiç gitmedim ama tavsiye ediliyor.
ArzuAltuntepe68 Democann Aminn inşallah Allah razı olsun. Rabbim bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın💕