Asel2519 ArzuAltuntepe68 canım bende bilkent şehir hastanesine gidiyorum doktorum necati hançerlioğulları tavsiye ederim çok memnunum 😊
Nurdan06 ArzuAltuntepe68 yelda hocaya gıtmelısın bnm doktorumda necatı bey cok silgilidir esiniz karsıysa yelda colakoğluda ıyı bı doktor
Hamalp ArzuAltuntepe68 Necati Hancerliogullari. Tek gecerim. İlgili naif kibar soruya cevap veriyor. Randevu bulmak zor o yüzden hafta sonu yenilendiginde alırsınız ancak.
Democann ArzuAltuntepe68 Yeliz çolakoğlu müthiş bir doktor çok tatlı çok kibar ultrason fotosu da veriyor bebeği de gösteriyor ayrıca asistanlara baktırmıyor kendisi bakıyor
ArzuAltuntepe68 Asel2519 eşim erkek doktora karşı ikna edemiyorum. 7. Haftaya yeni girdim bugün gittiğim zaman ultrasonla bakarlarmı ki
Edolili Asel2519 Necati hoca candır 😍 bende ona muane oluyorum devamlı çok tatlı birisi ve çok iyi bi doktor
Asel2519 _Nur_1_ ben gebeliğimin başından beri necati beye gidiyorum ve hep o bakıyor ultrasonla asistanları bilgisayar başında oluyor bilgileri giriyor
ArzuAltuntepe68 Edolili valla bende kalp atışını gördüm ultrason görüntüsü vermediler. Eda doktora gelmiştim ilk kez pişman oldum
Edolili ArzuAltuntepe68 Necati beye randevu bulmak çok zor tek sıkıntı o çok hastası var . Kalp atışını dinletir ultrason verir çok guzelde ilgilenir