Katarbebek 6 haftalık hamileyim bu şehirde yeni sayılırım hastahane ve doktor önerisi verebilecek olan varmı🙏☺️☺️
Momm7 Katarbebek ben daha doğum yapmadım ama gebelik sürecimde doktorumdan çok memnunum medical park Gizem Başbay çok mutevazı her an ulaşmak kolay
Nilgunaksudizdar Katarbebek Kartepe’deyim bende medicalpark Feyza hanıma gidiyorum haftaya çarşamba doğumum olacak inşallah 😇
Kitapkurduuu Katarbebek bende başiskeledeyim 🙂 aktif hastanesi hilal yanıma gidiyorum çok da memnunum
2214 Katarbebek özelde aktif hastanesi hilal bayram. Devlettte necati celik gölcük hastanesinde öner doğukan saraç müthişş doktor
Sibelbayram Ben varım 20 haftalık hamileyim Kartepe deyim kocaeli özel aktif hastanesi hilal bayram hanima gidiyorum memnunum
Katarbebek 2214 Kitapkurduuu Sibelbayram hilal hanım aradan hasta alıyorum acil sabah Bi Dr a görünmem lazım
Katarbebek Ben yarına derince den randevu aldım bakalım gidicem bana derinceye git dediler çünkü 2. Gebeliğimde pıhtı attı kardiyoloji uzmanıyla birlikte takip edilmem gerekiyormuş
aysssena Bende derincedeyim özel cihan Hastanesi’nde Ayfer hanıma gidiyorum çok memnunum 2.gebeligim 1.gebeligimde de Ayfer hanıma gitmiştim ve doğumu da orda yaptım ins bir aksilik olmazsa yine özel cihanda doğum yapacagim
Cici_06 aysssena merhabalar pekı doğum ücretını nedir bilgi verrmısınız? Bende kocaelıdeyım 36.haftadayım🙏🏻☺