nurefsanakbulut Bir_tirtilannesi üf bayılırım yiyemeden doğurcam ağzımın suyu nasıl akıyor ama maalesef küçük bir yerde oturuyorum burger bile yok şeftaliyi nerdennnn bulcam😂😂😂
Bir_tirtilannesi nurefsanakbulut ayyy Hadii yaaa 😟 doğurmadan yersin inşallah aşkım 🤤 bu ne yaa aşermek bile lüks yani 😅😅😅 ya mevsimi olmaz manavda olan pahalı olur yada bulamazsın 🙄🙄 doğru düzgün aşeremiyoruz bile 😅😅
Bir_tirtilannesi Fevehan bende kışın asermistim şeftali hamile manavinda bulduk 300 liraydı 😬 almadık tabi sakız ve meyve suyu ile idare etmeye çalıştım sonra erkek kardeşim buldu dondurulmuş ama buz çözünunce birseye benzemedi şeftali yiyemedim bende 😅😅
Senaykork Kızlar ben geçen erik aldım 6 tanesi 160 TL trendyolda ama gerçekten güzeldi dondurulmuş filan değildi sanki şuan ağaç varda ağaçtan toplanıp elime saymışlar gibiydi 😂 Ulaşabileceğiniz seylerden bahsediyim dedim
FatmaAselinAnnesi_60 Senaykork iyi almışsın eşim şoklanmiş almıştı birde 280 tl ye satıyorlardı bu hamile manavları çok kazıklıyolar ya😬😬
nurefsanakbulut Bir_tirtilannesi hehehe vallaha öyle en iyisi ekmek aşermek her yerde buluruz hahaha 😂😂
Bir_tirtilannesi Senaykork aynen öyle aşko al gecenin kaçı olmuş hâlâ formdayim böyle geçiyor zaman işte 😅
Nurcanben FatmaAselinAnnesi_60 valla benimde ne zamandir canım istiyor yazın gelmesini dört gözle bekliyorum sırf bu yüzden 😂
FatmaAselinAnnesi_60 Nurcanben haha inşaallah ama benim yemem lazım karpuz zamanı olmadan doğumum olacak 😂🥲
Esxra Ne zamandir cekiyor canim beyaz peynir ve karpuz birlesimi🥲 okuyunca yine cekti canim bu saatte
Nurcanben FatmaAselinAnnesi_60 yaa kıyamam aslında olmasi lazım ya manavlarda bizim burdaki markette geçen görmüştüm ama iyi değildir diye alma gereği duymadım 😂
FatmaAselinAnnesi_60 nurefsanakbulut kiz şeftali Yeme bebek kıllı olur çilek yeme çilli olur sskjjf🤣🤣