Celikkelanurr02 Semagnydi maalesef ki öylee amann yine de zamanında gelsin de bütün uğraşlarım onun için 😄
Petitoos haftadayım geçen hafta tamamladım hastane çantamı valla sona bırakmayın çok ağırlaşıyor ve üşeniyor insan 😅
Kiraz13 Semagnydi geçmiş olsun öncelikle. Ben yeni ayrıldım izne bir de çevremdeki arkadaşlarım 35-36. haftalarında yaptılar hazırlıklarıni biraz da ona güvendim ama sanırım benim de başlamam gerek 🤭🙂
Semagnydi Kiraz13 teşekkür ederim ama işte ne olacağını bilemediğimiz için hazır dursun bir kenarda diyoruz 😂
Ezgikrkl Semagnydi Çantamı hazırladım ama yıkayıp ütülemedim taşınma işimiz olduğu için daha hiç bir iş yapamadım hepsi üst üste geldi maalesef 😔
Semagnydi Ezgikrkl olsun hayırlısıyla olur hepsi bu taşınma döneminde en çok kendine dikkat et bir günde yapacağına 3-4 günde yap ama dikkat et
Semagnydi Ezgikrkl olsun hayırlısıyla olur hepsi bu taşınma döneminde en çok kendine dikkat et bir günde yapacağına 3-4 günde yap ama dikkat et
Ezgikrkl Semagnydi Az önce bi salonu süpüreyim bari dedim mahvoldum kayınvalideme ben hiç ellemiycem sen gel hallet dedim sağolsunlar yardımcı olacaklar ☺️
Semagnydi Asenakardg hergün farklı oluyor bazen çok hareketli bazen çok sakin araştırmalarima göre günün yarısından fazlasını uyuyarak geçiriyorlarmis artık tatlı şeyler ye sol tarafına uzan hareket edecektir ❤️
Semagnydi Asenakardg hergün farklı oluyor bazen çok hareketli bazen çok sakin araştırmalarima göre günün yarısından fazlasını uyuyarak geçiriyorlarmis artık tatlı şeyler ye sol tarafına uzan hareket edecektir ❤️
Semagnydi Ezgikrkl hahahha herkese böyle yardım eli uzansa keşke bende evi çektirip silmek için 2 saattir düşünüyorum çamaşır asılması lazım falan hala bekliyorum 😂😂😂 allaha şükür hamilelikten zorluk çekmiyorum ama bel fıtığı beni bitirdi 😂