Semagnydi Busel en güzeli bende dün kapattım valizimi ama aklıma sürekli değiştirmek için başka şeyler geliyor sürekli açıyorum sanırım bu doğuma kadar böyle gidicek 😂😂
THale Semagnydi valla öyle ağırlaştım ki… her şey hazır yıkanıp ütülenip çantaya girmesi kaldı . Alacağım bir şey yok ama sadece bunlar var . Bir yandan çalıştığım için bir türlü elim değmiyor .. zaten gece uykular haram oldu avare gibi geçiyor günlerim
Semagnydi THale yavaş yavaş başlamasan iyi olur bence ilerleyen süreçte daha da çok ağırlaşip yapmak istemiyor insan 😂😂😂
Semagnydi Kiraz13 eğer ki 32.haftadaysan erken değil bence yani benim ilk gebeliğim o yüzden belki öyle düşünüyorum ama iyiki 30 da yikamisim ütüleme işlemini yapmışım şuan hiçbirini yapmak istemiyorum çünkü o kadar ayakta durmak belimi aşırı ağrıtiyor birde bende bel fıtığı var belki o yüzden ağrım çok oluyordur 😂
Kiraz13 Semagnydi geçmiş olsun öncelikle. Ben yeni ayrıldım izne bir de çevremdeki arkadaşlarım 35-36. haftalarında yaptılar hazırlıklarıni biraz da ona güvendim ama sanırım benim de başlamam gerek 🤭🙂
Semagnydi Momsy410 bu haftalarda sonra aman hazırlıklı ol aniden kontrole gidip doğuma alınan çok arkadaşım oldu birde ağırlık oluyor yapmak istemiyor insan 😂😂😂
Momsy410 Semagnydi hic sorma bugun ozellikle asiri bi baski hissediyorum. Eksik olan herseyi aldim cantaya koymak icin ama hazirlayamiyorum. Cunku temiz temiz ayri ayri dursunlar istiyorum ama yurtdisinda yasiyorum ve hurc bulamadim 😪 boylede icim rahat etmiyor o kadar yikadim utuledim. siz nasil yaptiniz nasil bavul duzeniniz? Foto atsaniz da fikir olsa Btlklnc Kiraz13 Celikkelanurr02 Busel
Semagnydi gayecam ben herseyi kendim hazırladım hediyelikler hastane süsleri ama bu haftaya kadar bitirdim çünkü ağırlaşip yapmak istemeyecegimi fark ettim 😂😂😂 bel fıtığı çıktı bende hamilelik sürecinde bebek ağırlaştıkca onunda ağrıları fazla oluyor o yüzden artık yatma modunaa aldim kendimi😂😂😂😂
gayecam Semagnydi Semagnydi al benden de o kadar kuzum belimden çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim mahvetti beni o yüzden bu kadar uzadı aslında🥺 en kötü siparişle yapacağım yetiştirmem mümkün olmazsa
Semagnydi elifff_17 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ama harika bir duygu Rabbım kimsenin elini bos bırakmasın istedikleri zaman gelsin sağlıkli bir şekilde bebis ler 😂😂❤️
story Semagnydi 2 gün önce her şeyi yıkayıp ütüledik yerleştirdik o kadar gözümde büyüyordu ki rahatlık geldi 😅 Hastane çıkışı takımımız gelmedi o da gelsin yıkayıp ütüleyip çantamı da hazırlayacağım Allah izin verirse
ipekmom_ Semagnydi bizde 31olduk haftaya doğum iznine çıkıcam, hemen hemen herşeyimiz hazır odası kıyafetleri falan, izne çıkınca yıkama ütüleme işlerine başlayacağım, ondan sonra çantasını hazırlayacağım inşallah:)
nur34_ Semagnydi guzel gidiyo hersey de bnm bu aralar mide bulantısı yine basladi sanirim anne bakim cantasini almadim daha bir kac eksigimiz disinda hersey tmm yikicam bir kac gune
nur34_ Semagnydi guzel gidiyo hersey de bnm bu aralar mide bulantısı yine basladi sanirim anne bakim cantasini almadim daha bir kac eksigimiz disinda hersey tmm yikicam bir kac gune
Bebeginehasret Semagnydi 33+4um ben 29 da yikadm otuzda hazirladm.hersey hazir ama cok.agirlastm.elim.kolum tutmuyor iyiki yapmisim