Minikbebegimaren Eldgrn sabah konuşmuştuk az önce çok yoğun şekilde nişanım geldi benim de sık sancılarım var :/39+4 olduk bu gece
Eldgrn Minikbebegimaren hadi İnşallah gelir sancıların da daha fazla bekletmez çok değil yarın gün icind kadar gelebilif 🥰🥰🥰
Eldgrn nurefsanakbulut biliyorum da yaşanmadı ya hiç o sebeple bilmemezlik merakı var hayırlısı bakalım gidelim görelim ne olacak
1Gunes Mirayhilal1 normaldi ama p.tesi çatı muayenesi sonrası çatı kemiği olumsuzları ile sezeryana döndük 😢
Mirayhilal1 1Gunes hadi ya sağlık olsunda canım gerisi hiç önemli değil bebiş iyiyse sen iyiysen doğum şekli çok önemli değil bence 😇😇
1Gunes Mirayhilal1 çok şükür iyi kuzuminemli olan sağlıklı olamamiz. Umarım sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize🙏🤲
annesivekuzusu Eldgrn sağlıcakla kavuşun bebisinize inşallah güzel doğum hikayenizi bekliyor olacağız 🥰
Eldgrn annesivekuzusu en kısa sürede yazicam mutlaka yazamazsam sesli yazicam olduğu kadar yansıtmaya çalışırım yarın aktif olurum telefon çektikçe zaten
Seydo54 Eldgrn 38+3de bebisimi kucagimiza alacaz insallah, o da 3 gun sonra.. ikinci bebegim ilki sezeryandi bunda da sezeryan olucam, Rabbim sagsalim kavuştursun insallah🤲
zuhall Ben bugün akşam 11 gibi acile gttim sanvımı baktımaya kasılmalarım vardı eve gönderdiler 2cm açıklık var yatış yapılacak sancın yok diye şimdi de gece 2.30dan beri sancı çekiyorum gitmeli miyim acaba açılma olmuş mudur