Eldgrn Nasılsınız kizlaarrrr bizim suni sancı ile doğumu başlatacağız sizin durumlar ne 40+0 olduk çok şükür gelmek bilmedi bizimki hazırlıklarınız ne alemde çamaşır bulaşık ev anne Bebek hazırlık herşeyi olduğunca bitirdim ayarladım anlatın sohbet edelim
1Gunes Eldgrn 38+5 olduk ve cuma günü 39 haftalik oluyoruz sabah 8.30 da yastisim olacak spinal anestezi doğumum olcak . Annem yarın gece gelecek inşallah 🤲
Ahsenn20 Eldgrn benim de yarın öğleden sonra iki de yatışım yapılacak bebeğim kanala giremediği için sezeryan olcam ilk hamileliğim uyku falan yok bu gece bana
nurefsanakbulut Eldgrn ayyy nasıl yani sohbet edebilicek durumda mısın ben bayılırdım heyecandan herhalde 😂
Eldgrn 1Gunes sağlıkla gelsin canım rabbim güç kuvvet versin 🥰 benim de kayınvalidem geldi de yine yapabildiğim herşeyi yaptım ben pek etkisi olmadı bakalım ilerleyen günlerde ne olacak
Eldgrn Ahsenn20 sakin ol canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini benim de kanalda değil sadece girişinde olduğunu söyledi doktorum suni ile başlıcaz başka birşey varmıydı sende sezeryan kararı verildi canım yoksa tek kanala girmediği için mi
1Gunes Eldgrn amin kuzum hepimize güç kuvvet versin inşallah 🙏🤲 benim annem deprem bölgesinden gelecek ben geçen hafta sonu temizlettim temizlikçi ablalara yine olanı kalanı yapıyorum yavaş yavaş kuzum.
Eldgrn 1Gunes iyi yapmışsın bizde eşimle girdik temizledik kalanı ben yaptım yavaş yavaş bitti şimdi de işte gittiğimde bulaşık çamaşır kalmasın diye yıkamaya attım bitsin yerleştireyim uyuyorum belki uyuyabilirsem
Eldgrn nurefsanakbulut olmam mi ya heyecan değil merak var başıma ne gelecek diye onun dışında sinir bozukluğu var böyle biriyle konuştukça Heycan geliyor tek yoksa yok hiçbirsey başıma gelecek şeyi bekliyorum 🤣🤣
Eldgrn Happycatt valla öyle bende şaşırdım Heycandan değil ama bir bilinmez içindeyim sanki nereye ne diyeceğimi ne yazacağımı ne yapacağımı şaşırdım
nurefsanakbulut Eldgrn offf bişey diyim mi bende bilmememiz daha iyi benim ilk olacak acısını falan bilmiyorum cahil cesaretiyle daha kolay olur diye düşünüyorum 😂
Mirayhilal1 Eldgrn 38+3 deyim bende dün akşam sarı sümüksü akıntım vardı sabaha regl sancısı gibi sancılar başladı öğlene tekrar akıntı geldi şuan iyiyim :)
Eldgrn nurefsanakbulut biliyorum da yaşanmadı ya hiç o sebeple bilmemezlik merakı var hayırlısı bakalım gidelim görelim ne olacak
1Gunes Mirayhilal1 normaldi ama p.tesi çatı muayenesi sonrası çatı kemiği olumsuzları ile sezeryana döndük 😢