gulcansvml10 Kızlar 37+0 olduk kızımla tuvalete gittim şeffaf Akıntının geldi gibi karnımın sağ tarafı toplamdı hala da öyle çikolata yiceö hareket etmezse korkuyorum cevap verin nolur 😔
1Gunes gulcansvml10 kuzum çatı muayenesi vs oldun mu ? Yoksa nisan gelmiş olabilir ayrıca bebeğim toplaniyor ise sancıların vardır ondan olabilir
SezginsSerap gulcansvml10 sadece akıntı ile birlikte bebek toplanması doğuma işaret olamaz. Doğumun en belirgin özelliği düzenli sancıdır.
Asgjm gulcansvml10 ben şuan 40 oldum ama benim uzun zamandır bebek toparlaniyor karnım taş gbi oluyor bazen sürekli öle doktorum birşey demedi doğum belirtisi vs diye normal karşılamıştı 35 yada 36.haftadan beri o şekilde yine doktorunuzla görüşün ama endişe etmeyin
1Gunes Gunes1919 vallahi benim sancıların 60 falan nts de cıktı ben hissetmiyorum dün çatı muayenesi oldum ve nisan da geldi doktorum sancıların var sen hissetmiyorsun dedi suyun gelirse kanamam gelirse gel dedi
gulcansvml10 Gunes1919 yok sadece sağ tarafa toplamdı hareket etmedi karnımın sağ tarafı acıdı sızladı
gulcansvml10 1Gunes bilmiyorum ilk bebeğim çok tecribesizim şimdi çikolata yedim tekme atsın diye bekliyorum
gulcansvml10 1Gunes bemde tuvalete girdim şeffaf akıntı vardı şimdi yok duşta aldım ama hareket etmedi o beni endişelendirdi
gulcansvml10 Serifegg ben çok merak ediyorum nasıl olacak yarın çatı yaparsa doktorum net belli olur hersey
Asena19 Benimde kızım olacak 37+2 aynı şeyler bende de var hep sağ tarafımda son haftadır . Ve inanılmaz sertleşiyor karnım
gulcansvml10 Aslihantuncer öyle değil de karnım çok sertleşti sancı girdi gibi ama sancı olunca sık sık giriyormuş