Hfzhnfcls Bende sezaryan olacağım bebeğim dönmedi sanırım haftaya bugün olacağım korkuyorum dua edin ilk olduğu için korku çok fazla sanirim😔
brctkn Siz o sürecte kötü oldugunuzda hemen mudahele ediyorlar mı acaba ben de panik atak var kötü olur da ben kotuyum diyemeden bişey olursa diue çok endişe ediyorum:(
gulcansvml10 Pearlyy bende sezeryan olcam öyle karar verdim böyle olunca yarı olarak mı bayıltıyorlar
Gizem_0693 Selinssmz benim önüme perdeyi gerdiler aradan 5 ile 7 dk tahminimce anca geçti bi baktım bebeği karşıma diktiler 😁 bugün 4 günlük olduk bizde
Selinssmz Gizem_0693 maşaallah hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah🥰 darısı bize bakalım son 8gun kaldı geçmek bilmiyor stres merak çabası🙂
esse0 Sezeryan sonrası 40 çıktıktan sonra muayeneye mi çağırıyor doktor kızlar nasıl oluyor süreç ? Ben doğuma memleketime geldim de evime 40 çıkınca gitmek istiyorum 😅
Gizem_0693 Selinssmz Amin inşallah teşekkür ederim. Sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah en güzel şekilde ❤️🤲🏻
Selinssmz Busra_5-77 sonradan kendi gidiyir kızlar zaten estetik dikiş yapılıyor dıştan bakınca sadece kesi yeri çizik gibi bı görünümü oluyor
Mavi06 Yarın sabah bende spınal sezeryan ile doğuma alınacağım dualarınızı eksik etmeyin :) inşallah güzel geçer sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Aychovsky happiestMom yaaa öylemi:) harika sonrasinda dikmesi etmesi 1 saate olmadan biter ozaman. Neyse cocuk cikmis oluyor sonucta:)