Gebelik Sonlandırma önerilip Sonlandırmayanlar
Sengul-9798 yaaa amin canım inşallah mucize olur diye ben de bekliyorum öyle çıksada 33.haftadayım az kaldı 😌
Esomeso çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun bugünün hürmetine dua edelim birbirimize inşallah güzel haberler alırız 🤲🏻
aysenur2507 inşallah canım ❤️
aysenur2507 canım senin sorunun neydi down sendromu mu çıktı
Tugba_42 evet canım amniyosentez ile ve sol eli yok gözükmüyor 😔
Hanımlar spiralle hamıle kaldım ve 7 haftalık spirali alamıyolar bebeğe yakın başına gelen varmı bilgi verin lütfen
aysenur2507 inşallah dedikleri gibi çıkmaz canım Rabbim bütün bebeklere şifalar versin bu mübarek berat gecesi hürmetine Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah 🤲 az kalmış doğumuna inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyorum ana rahmindekini sadece Rabbim bilir 🤲🌸
Tugba_42 amin canım rabbim büyük dediğin gibi inşallah mucize olur da sapasağlam doğar benim bebeğim de🙏🏻 Hasta olup tüm bekleyen hamişlere rabbim mucizeler yaşatsın rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah 🤲🏻 Senin durumun ne canım var mı bir gelişme kaç haftalıktın
aysenur2507 benimde bebeğimin beyninde sıvı fazlalığı var dediler sonlandır gebeliği engelli olur diyorlar 2-3 doktora gittim hepsi aynısını dedi ama biz sonlandırmayı düşünmedik inşallah sağ salim doğar yavrum şuan 23 haftalığız daha biz dua edelim birbirimize inşallah buradan yavrularımızın sağlıklı haberlerini paylaşmak nasip olsun inşallah 🤲
Tugba_42 canım herkesin ayrı bir öyküsü var ben de ilk öğrendiğim zamanı hatırlıyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dedim çok zormuş dedim ve tüm hamile arkadaşlarıma sen de dahil inşallah dualarımdasın bebişin sağlıklı sıhhatli doğar da o güzel haberlerini alırız umarım 🙏🏻
Tugba_42 canım merhaba 6+4te bebeğin kalp atışını dinleyecekti doktor ama duyulmadı siz kaçıncı haftalarda duydunuz bebeğinizin kalp atışını? Perşembe günü bir daha çağırdı yine duyulmazsa sağlıksız gebelik gebelik sonlandırılır dedi 😢bize dua eder misiniz rica etsem 🥺
Senemsu canım merhaba 6+4te bebeğin kalp atışını dinleyecekti doktor ama duyulmadı siz kaçıncı haftalarda duydunuz bebeğinizin kalp atışını? Perşembe günü bir daha çağırdı yine duyulmazsa sağlıksız gebelik gebelik sonlandırılır dedi 😢bize dua eder misiniz rica etsem 🥺
Sefanur_00 inşallah duyarsın canım burada 8-9 haftalıkken duyanlar çok gördüm geç döllenme vs olursa geç duyulabiliyor ben baya erken duymuştum karnımdan göremedi ama alttan ultrason ile 5+6 günlükken duyulmuştu senin alttan baktı mı doktorun
Tugba_42 Allah razı olsun canım yazdıkların içimi ferahlattı inşallah perşembe günü duyarız 🤲🏻🌸 alttan baktı canım 6+4te duyulmadı
aysenur2507 Evet evet 4 aylık civarı☺️♥️
yarendogann yaa koluna oluşmadı yok mu demişler canım benim de sol eli oluşmamış gözükmüyor:(