littlemiracle_ hurisarsln hamileyken çilek çok yedim bebeğim lekeli doğdu ondan mıdır bilmem hatta kız kardeşimin sağ yanağında çilek var bildiğiniz şekli şemali tıpkı çilek görünüm de annem de hamileyken çilek yemiş şimdi 18 yaşında büyüdükçe küçüldü ama lakabı çilekli olarak kaldı :)
Zumzugukodummuzzingillatirim Bebek kirmizi cikiyor askim hatta ustunde cilek tohumlarida cikiyor sut verdikce buyuyor cilek topluyosun sonra
Yeliff78 hurisarsln arkadaşlar bu mevsimde çilek yenmez ki zaten full hormon ve zehir şuan satılan çilekler.öyle aman aman aş ermedikçe tüketmeyin. Şu an mevsimi olan sebze meyveleri tüketmeye çalışın bebeğiniz ve kendiniz için.❤️
hurisarsln Yeliff78 canım istediği için çileği yerken sankii yazın yediğim gibi tadı geliyor ağzıma dayanıyorum her yedikten sonra bir daha yemeyeceğim diyorum ama olmuyor 🫠
Hilal2 Valla bende yiyorum yıkayıp temizleyip çatalla yıyorum ellerimide sabunla yıkıyorum annemde kızar çocuk çilek lekeli olacak diye umarım yapmaz.
ikbalk hurisarsln her gördüğümde alıp yiyorum çilek, sonrasında da ellerimi yıkıyorum, eskiler öyle diyor ama bilemiyorum ben de açıkçası