Hrdl Sevcannbyrk aynı durum bende de oldu canım 2 gün iyi geldi ondan sonra bulantılarım devam ediyor ama kusturmuyor 🥹
sipsibel Hrdl eğer öyleyse sabah da bir tane alın diyorlar ben de sabah aldım bir tane biraz daha iyi oldu . Yüzde yüz geçmedi ama hafifletti baya
Hrdl sipsibel sabah içtiğim zaman çok uyku yapıyor kafamı kaldıramıyorum baygın gibi uyuyorum canım 🥹
gulcinogatlar Haftamdayım hala kullanıyorum,ben çok faydasını gördüm,bıraktığım an feci kusuyordum doğuracağım güne kadar devam mecburen😊
Esra1501 Merhaba, 25. Haftasına kadar sabahtan akşama kadar kusan biri olarak bu ilacı kullandım. İyi ki üretilmiş diyorum çünkü çok kusuyordum. Gece uyumadan iki tane atın hergün kullanın on numara beş yıldız
MelisBerdo sipsibel faydasını gördüm bulantılar için gerçekten tek ve en iyi çözüm bazen o da etki etmiyor gerçi😇
snka2021 sipsibel o vajinadan da alınıyormuş işte bi sor istersen doktoruna yine de bende şaşırmıştım duyunca
snka2021 sipsibel ya anca dank etti kusura bakma silemedim düzeltmedim de. Sürekli Protestan soruyorlar kanama iÇin alınan hapı aklım bir an ona gitti. Bulantım iÇin etkisi gördüm ben ama ağzımda kötü bi tat bıraktı vazgeçtim kusmak daha iyi dedim
snka2021 snka2021 yaaaaaa ÇOK PARDONNN sonradan okudum bi daha okudum benim aklım progeston hapa gitti canımm kusura bakma prillam vajinal alınmıyor çok özür dilerim kusura bakma kafam pek yerinde değil 🙏🏻
cevriye35_ sipsibel Canım bende dayanamadım gittim acile iğnesini vurundum rahatladım mutfaga adim atamiyordum kokudan rahatsizdim herseye midem bulaniyordum ilaci bosver git vurul kurtul
nur34_ sipsibel ilk gunler gece iki sabah bir oglen bir alıyordum ona ragmen kusuyordum sonra ogleni biraktim sabah gece devam ettim simdi 32 haftadaym gece iki almadan uyursam gunduzum kotu geciyor kusma bulanti hic durmuyor ama herkesjn bunyesi vicut algisi farkli doktoruna kusma bulanti seviyeni anlat ona gore yol gosterir zaten