kelebekucusu Kızlar 6+1 iz bulantılarım prilam sayesinde hafifledi biraz ama midem alev alev ne çare olur
Narinsuu kelebekucusu 24 haftalığım bı haftadr uyuyamyrm yanmadan ama süt içtiğim gece hiç bi sorun yok çok şükür siz de deneyebilirsiniz
aleeyllz12 kelebekucusu Ay evet gerçekten ve mümkün oldukça yediklerinize çok dikkat edin. Yağlı ve tuzlu şeyler asitli şeyler arttırıyor mide yanmasını. Şimdiden geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi ❤️🤲🏻🙏
nrslkskn kelebekucusu benimde çok oluyor. Ama ne yediğim önemsiz. Yemekten 1-2 saat sonra başlıyor. Ben gaviscon içiyorum resmen kurtarıcım.
Dorukkusumm kelebekucusu ben 36.haftadayım hala öyleyim vallahi gaviskon bile bana mısın demiyor fayda etmiyor, sağına çok yatmamaya çalış sağ tarafına yattıgında Miğde yemek borusuundan daha yukarıda konumlanacağından Miğde yanmalarını arttırıyor soluna yattıgında biraz daha rahatlarsın, birde soğuk süt dene.
kelebekucusu Narinsuu sade sütten hic hoşlanmıyorum içine bisey katsam olur mu ya da cici bebe ile karıştırıp içsem yarar mi ki
Nurcanben kelebekucusu 16. Haftamdayim bende de aynı sorun devam ediyor malesef ilk defa bugün süt denedim ve işe yaradı öyle çok değil zorlada olsa içmeye çalışın ben yarım çay bardağı kadar ictim ve etkili oldu bugün
Mervetnl kelebekucusu cici bebeden ziyade bal deneyin en azından doğal şeker. Cici bebe gece gece şekerinizi yükseltmesin boşa 😌
kelebekucusu aleeyllz12 bulantidan istahsizliktan bisey yiyemiyorum ki😔 amin canım inşallah hayırlısıyla hep birlikte alırız teşekkür ederim 🙏🏻❤️
kelebekucusu Happycatt leblebi bulantima iyi geliyor gun içinde yiyorum aslında ama yanmaya fayda etmedi
Bulutt61 6.sisemdeyim gaviscon kullaniyorum bende migde yanmasina dikkat etsemde yedigime yine yaniyo bazen bulamadigim zaman sade sakiz cigniyorum azda olsa fayda ediyo ama Gaviscon Candir 😅🤩
kelebekucusu Dorukkusumm ya ama açken bile yanıyor bisey yemeden nasıl oluyor bugün yediğim leblebi havuc kucuk bi çikolata 😅
Ao526- kelebekucusu Denemediğim öneri kalmadı 🤷🏼♀️ 14 haftalığım Şuan. Doktor önce baharat ve yağdan uzak duralım bakalım ne olacak dedi ama mide yanmaları devam etti. Çareyi gaviscon şurup ile buldum… hem naneli olduğu için bir gram bulantı kalmıyor hemde aşırı rahatlatıyor… Tavsiyem doktora yazdırman
Kivininannesi Domates, ekşi, acı,baharatlı yeme canım, kefir iç yoğurt süt tüket bol bol. Yemek aralarında yemekten sonra su içme hemen. Yemekten sonra uzanma, yere eğilerek çok iş yapma
kelebekucusu Kivininannesi bayağı diyet beslenecegim o zaman. Kefirin sadesini mi meyvelisini mi içiyorsun canim. Sadesi çok hos değil de
Deboranaks Kuşburnu çayıda çok iyi geliyor hem ödem atmayada çok yardımcı oluyor tavsiye ederim kızlar
meryemsareveannesi21 kelebekucusu sütü kaynatıp ılıştırıp için ben öyle içiyorum birde meyve yiyin her evde ne varsa oohünlük rahatlatıyor benimde 25 den itibaren midemden boğazıma kadar yangın yeri bunları araştırdım iyi geliyor
gizembrk Ben bir haftalık hamileyim ama mide yanmalarım çok aşırı gece uyanıyorum yoğurt falan yiyorum öylelikle biraz rahatlayıp uyuyorum ne yapmalıyım sizce
Bahce gizembrk şimdiden hayırlı olsun 🙏🏼 Bende 7+1im. Mide yanmalarım var bugün ayran içtim ve tuzlu sarı leblebi yedim yanmam geçti şükür şuan yok. Akşamda bir kase yoğurt yedim. Blogda yazı vardı ordan bakmıştım. Sarı leblebi, tuzlu sarı leblebi, ayran, yoğurt, süt yazıyordu. Sütü denemedim sadece. Bi deneyin inşallah faydası olur 🙏🏼