gamzett Regl dönemime 5 gün var her gün erken gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor artık dayanacak gücüm kalmadı kan testi yaptırsam betadan kesin belli olur mu yoksa olmama ihtimali de var mı🥹🥹
Sevgi56 gamzett kanda çıkar bence, ama neden erkenden testler yapıp üzüyorsunuz kendinizi, adetiniz geçsin öyle yapın daha kesin sonuçlar alırsınız, erkenden yapınca varmı yok mu diye soru işareti kalıyor aklınızda. Gönlündeki olur inşallah 🙏🥰
Aysenurunal gamzett eğer var ise kan da kesin çıkabilir benim adetim 2 gün gecikti erken gebelik testi yaptım evde çıktı inşallah sizinde cıkar 🙏
MadameHappy34 gamzett reglime bir gun kalasi kan da hcg 40 ile öğrenmiştim ondan önce ise 10 gün kalası her gün test yapardım çıkmazdı 🙃 yani bilemiyorum geç döllenme de olabilir.
Tbayram gamzett Benim geçikmem 6 gündü. Test yaptık bir çizgi silik çıktı. Aynı gece kan testi verdim ve bebeğimizi öğrendik💖
Kyy01 Günün gecsin daha iyi olur oyalanmak için biseyler bul kendine gün çabuk geçsin hayırlı haberler alırsın inşallah
KayraKuzusu Reglden 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı,reglin 2. Gün gecikmesinde pozitifi gördüm. Bence gecikmesini bekleyin
gamzett Sürekli acaba hamile miyim diyorum bi seviniyorum bi üzülüyorum. Bu öğrenme süreci bile bu kadar zorken doğumunu beklemek ne zordur kim bilir. Ben en iyisi 5-10 tane daha erken gebelik testi alayım her gün yapmaya devam🥹
karanmom gamzett oy canım yapma üzülme streslenme bende senin gibiydim vallaha rahat bırak beynini herşey de nasıl güzel oluyor
Dmlclk gamzett canım maalesef bende senin gibiydim çok aceleci davranıyordum ve kendi kendimi üzüyordum o yüzden en azından adet tarihin üzerinden 1 günde olsa geçsin acele etme Allah’ın izniyle olur inşAllah 🤲🏻
miarslan-1 gamzett sizi çok iyi anlıyorum. Her ay erkenden kaç tane test yaptığımı hatırlamıyorum bile. Bu kontrol edilebilir bir şey değil. inşallah her şey gönlünüzce olur. Adetiniz 1 hafta gecikene kadar kan testi vermeyin.
Meryem_islam55 esse0 ben de 3.3. de kavuşacağım sezeryan ikinci doğumum Hayırlısıyla kazasız belasiz inşallah alalım kucağımıza
butterfly35 gamzett kesin olması için 3 gün kala erken gebelik testi yapın ilk idrarla. Kan da verebilirsiniz ama regl gününü beklerseniz en sağlıklısı our 💜 Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla kolaylıkla nasip etsin aminn 🤲🏻
Neslibt72 gamzett çok zor ama kendini oyalanaya çalış ya da teste vereceğin parayı hemen başka şekilde mutlu olcağın bi şeyle harca ben kendi kendime çıkıp kendime kahve ısmarlıyordum 😂off gerçekten zor ama testleri yapmak sıkıntı stresten başka bi şey değil olmuşsa zaten olmuştur olmamaışsa da sürekli üzüntü veriyo
karanmom gamzett 5 gün adetime kala hamile olduğumu öğrendim kanda çıkıyor teste inanma boşuna para israfı zaten sonuç vermiyor kan testi ver bendede negatif çıkmıştı
Bebek2020 Benimde 6 gün var ama hiç belirtim yok o yüzden iki gün kala test yapacağım negatifse ovulasyon testi alacağım bu defa
mervee19_ gamzett belki kanda çıkmayabilir eğer gec dollenme falan olduysa gerçekten şu süreç onkadar zor ki adetim geciktigi halde evdeki test benim çıkmamıştı kanda da çok düşük çıktı şuan çok şükür 4 aylık oldum ama neden o kadar stres yapmışım diyorum kendi kendime doğru zamanı bekleyin kendinizi strrese sokmamak amaçlı belki var ama kanda çıkmıyor her seferinde uzuluyorsunuz adet gününü beklemek en doğrusu olur bence rabbim hakkınizda hayırlısı neyse onu nasip etsin gönlünüzden geçeni versin rabbim en güzeliyle en hayırlısıyla ☺️