birkedibirbebekannesi Ahsen42 benim de Perşembe günü randevuum 🤭😅 bence sanki biraz aşağı indi gibi ama geçen gittiğimde söyledim bunu doktora, o da bunun çok doğru bişey olmadığını halk arasında öyle söylendiğini, bebek büyüdükçe aşağı indiğini söyledi 😅
Ahsen42 birkedibirbebekannesi Aman ya doktorda hemen umutları kırıyor😬😝 valla o zamana kadar doğurmazsak haberleselım 🤣 kı hıc gelecek gıbı degıl senın bebegınde cok hareketlı mı
birkedibirbebekannesi Ahsen42 Eveet, hiç durmuyor sürekli bı hareket halinde 😅 kanala inse böyle olmaz demi?? Hareketlerinde azalma olur yani 🤔 ay inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım da 😅
Fuhen Miraceee kontrollere tek bir hastaneye gitmek oluyor takipli hasta hangi doktor takipli yani sürekli aynı doktora muayene olmak
Ahsen42 birkedibirbebekannesi yanı bu kadar hareketlı olmazlarmış kanala gırde annenın yurumesı hareketlerı yavaşlarmış agrısı felan olurmus bende tık yok barı sende olsa🥺
cgdm-trzi FatmaAselinAnnesi_60 kaç haftalıksını bende Alptekin hocaya gidiyorum ilk doğumumu da o yaptırmıştı 🌸
FatmaAselinAnnesi_60 cgdm-trzi hadi inşaallah sağlıcakla kavusalim da fıyat konusunda anlaştınız mı bn de anlaşsam iyi olacak doğru düzgün fiyat vermiyorlar hastane 😂
birkedibirbebekannesi Ahsen42 yok anacım bende de yok, her seferinde acaba sancı mı falan diyorum sonra gidiyo hemen 😂
Ahsen42 birkedibirbebekannesi ayy valla su rezıllıgımıze bak🙉 mıllet şakır şakır doğuruyor bızdekıler daha zahmet edıp sancı bıle vermıyor 🥵🥵
Temsi_esma Esoo06 Ben de Ankara Bilkent şehir Hastanesi’nde doğum yapacağım inşallah orada takipliyim ben de eşi yanına almıyorlar diye biliyordum ama Ankara Bilkent şehir Hastanesi’nde alıyorlarmış doğuma kadar Eşin yanında duruyormuş doğum başlayacağı zaman çıkarıyorlarmış bir saat sonra tekrar yanına girebiliyormuş eşin duyunca çok şaşırmıştım
Nilufer_06 sumeyyeee_ Klbk25 Etlik Lokman Hekim öneri üzerine gittim Hatice Çelik hocaya gerçekten çokta memnunuz🍀
MUSU21 Nazli_1169 ameliyat esnasinda ve sonrasinda cok agriniz oldumu peki? Bide hemsirelerin ilgisi nasildi ozellikle aksam gelenler?