tugcebilge06 A life etimesgut şubeden paket almıştım doktorum oscar ögüten çok memnunum doktorumdan gerçekten ilgili
birkedibirbebekannesi Ahsen42 Yaaa iyi akşamlar, naptınız?? Muayene oldunuz muu, hamilelik nasıl gidiyor, doğumunuz ne zaman ?? 🥹🥹
Ahsen42 birkedibirbebekannesi evet muayene oldum asla korkma çatı muayenesinden asla korktuğumuz gıbı bısey degıl doktor bakmıyor zaten sadece elle azıcık dokunuyor acı yada başka bısey hıssetmıyorsun çatı ıyı normal doğuma uygun dedı kılosuna 3252 dedı su oranı 77 olmus o bırazcık fazla dedı normal doğum olavak gıbı herhangı bı sıkıntı olmazsa senın nasıl gecıyor
birkedibirbebekannesi Ahsen42 ben de oldum muayene 🤭 çatın iyi dedi kilosuna 3272 dedi 37+4te. 37+6 olduk bugün. Normal doğum olur yine de çok kilo almasın dedi 😅 Açıklık yok dedi ama, şimdi bu çocuk kanala nasıl inecek nasıl açıklık olacak biz bunları nasıl hissedicez hiç bilmiyorum o yüzden biraz tedirginim 🥲
Fuhen Miraceee kontrollere tek bir hastaneye gitmek oluyor takipli hasta hangi doktor takipli yani sürekli aynı doktora muayene olmak
Ahsen42 birkedibirbebekannesi evet bende aynı durumdayım egzersız yap ben öyle yapıyorum bazen asagı ıtıyor kendını ayaklarıyla kaburgama bastırıp çıkıyor 🥵 halledecez gıbı bu ısı
Ahsen42 birkedibirbebekannesi valla bende aynı durumdayım haftaya persembe randevum var bı soruyum bu sunı sancı ısını soralım 😬yoksa hıc gelecek gıbı degıl gobegı. Nasıl yukarda mı
birkedibirbebekannesi Ahsen42 benim de Perşembe günü randevuum 🤭😅 bence sanki biraz aşağı indi gibi ama geçen gittiğimde söyledim bunu doktora, o da bunun çok doğru bişey olmadığını halk arasında öyle söylendiğini, bebek büyüdükçe aşağı indiğini söyledi 😅