Bende aynısını yaşadım eşimle ilişkiye girdikten sonra Ella kullandım ama ona ramen kalmışım bende bilmiyordum hamile kalma ihtimalim olduğunu 9. Haftada kanama yaşadım progestan ve iğne vuruldum sonra 13. Haftada ağır bir kanama yaşadım tekrar ettik progestanı 24. Haftama kadar kullandım şuan 31 haftalığım bebeklerim ve ben gayet iyiyiz doğumu bekliyoruz stres sıkıntıdan uzak dur olabildiğince dinlen gerekirse hiç ayağa kalkma ben 2 ay yattım

• [silindi]

Serklajligebelik olsun atarlanabilriisin
    benim ciin sorun degil :pp

ella nin normal dogum kontrol hapi oldugunu dusunuyordum
    guluk hapmis

morning afterpil hic aklimdan gecmemisti ya
    kadinlarin kullaniyor olmasi beni sasirtiyor
    tamam piyasada var ama kendinize yapmayin bunu

ve ustelik o zaten korunma yontemi degil ki
    cok sagliksizzzzz
    ben yasminin muadillerinden sandim ya
    ahahahahah cahil ben
    daha yeniyim
    yasminle 10. ayim ve memnunum

[silindi] prezervatifle 3,5 sene korundum ve yanlışlıkla bir gebelik yaşamadım . Doğum kontrol hapını da içemem herhalde . Sürekli ilaç kullanmak bana iyi gelmiyor

• [silindi]

Serklajligebelik

ben esimi ikna edemedim valla o yuzden ben hapa basladim evliligin basinda :D
        dayanabildigim surece hap icicem 10 aydir gebelik de yok cok skr yani planli olmasi tercihimdir

bende zor adapte oldum ilac icmem asla doktro verse kenara atarim
        ama alistim artik
        onu da gectim artik korkuyorum yani hamile kalicam diye
        korkudan iciyorum xd

Slaedz Teşekkür ederim canım allah sana bağışlasın ben adet olmayı beklerken gebeliğimi öğrendim daha sonra kanamalarım başladı progestan içiyorum inşallah benim de kesilir 🙏🏻

Arkadaşlar kime ne iyi gelir neyi kullanmak ister ne benim takdirimde ne sizin ve de ne beni ilgilendirir ne sizi .. Ben başıma gelen olaydan bahsediyorum ahkam kesmek akıl vermek hoş şeyler değil kimin başına ne geldi neden içmek zorunda bilmiyorsunuz lütfen bana yardımcı olabilecek aklı selim arkadaşlar yazsın🙏🏻

Btunc içmek yerine vajinadan almak bence daha sağlıklı doktoruna bir danış umarım bir an önce çok sağlıklı bir gebeliğe dönüşür hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

• [silindi]

Btunc bir bilgim yok malesef ben dogum kontrol yontemi saniyordum ella baska biseymis
                kirdiysam ozur dilerim
                akil vermek veya ahkam kesmek niyetim degidi

Slaedz teşekkür ederim eşim işten geldiğinde birlikte acile gideceğiz 🙏🏻

[silindi] önemli değil ben yardımcı olan aynı şeyleri yaşamış birileri vardır diye yazdım kırılmadım ama insan tabi bilinmeden yorum yapılınca üzülüyor