Bhr075 Hediyemmm benim ilk sezeryan olduğu için Buda sezeryan canım rabbim hayırlısını nasip etsin insallah🥰🤲🏻
Emineedrk Tugcecv kaçıncı haftadasınız neler yiyorsunuz,bizimde 30. Haftada 1 hafta öndeydi 1 Mart’ta randevumuz çok merak ediyorum ya😂
Tugcecv Emineedrk 34+5 olduk her seyi yiyordum ama diyete başladım simdi ne yazik ki 😥 her gün 2 3 muz yiyordum ben bence ondan aldı bu kadar bebek
Emineedrk Tugcecv bende çok muz yiyorumm bana doktorum 15 kilo alabilirsin en fazla dedi ben 17 kilo aldım daha doğuma da var 20 kilo almış olurum diye düşünüyorum 🥺
_ysmn_20 Hediyemmm bende 44 oldum. Mart mı Nisan mı bilemiyorum. Annem gelecek uzak yoldan bi türlü uçak bileti alamıyorum. Size ne dediler acaba. Benim canım doktorum tek yorum yaptırmıyor da.
Emineedrk Tugcecv ben 48 le kaldım şuan 67 yim amannn doğumdan sonra veririz nolcak bı daha ne zaman yiycez bu kadar 😂😂
Tugcecv Emineedrk neee ben en son 48 kilo olduğumda lise 1de falandım seninki cok güzelmiş ya😂 doğumdan sonra 67 olsam bunu kutlarım konfetili😂
Emineedrk Tugcecv kız öyle deme ayak bileğime kadar çatladım aynada kendime bakmamaya çalışıyorum artık hiç bu kadar kilo almamıştım 😂😂