BenimKucukYazCicegim Cancan2 Ben de öyle yapmayı düşündüm ama sonra o bezleri yıkamak var. Sen yıkayıp mı kullanıyorsun yoksa bir kere kullanıp atıyor musun?
Cancan2 BenimKucukYazCicegim iç çamaşırlarımla beraber onları ayrı yıkıyorum her şeyden sonra da ütülüyorum canım
Aaaysee BenimKucukYazCicegim peçete çok zararlı canım pedde aynı şekilde pamuklu bir bez kullanmalısın ben atlet kesiyorum kendime küçük küçük kendime göre yani onları kullanıyorum hem hijyenik
BenimKucukYazCicegim Aaaysee canım ben de öyle yapmayı düşündüm, temiz bir parça bulup onu kullanacağım, Teşekkürler🌸 ped falan zararlı o zaman😒
Tgcgkhn BenimKucukYazCicegim iç çamaşırı dayanmaz ki ped böyle bile dayanmıyor molped alıyorum migrostan güzelde 28 tl idi en son
BenimKucukYazCicegim Seraps-07 enfeksiyonum yok şükür. Ama beyaz, şeffaf akıntı oluyor rahatsız ediyo sadece😒
Aaaysee BenimKucukYazCicegim evet canım en güzeli bu yöntem ben adetkenn de hiç ped kullanmam çok zararlı hep bez kullanırım
Esma1993 BenimKucukYazCicegim tabiki soyleyin ilerlerse belki daha sıkıntı olucak bilemeyiz ki kac haftaliksiniz bana geblikle vajinal akinti normal dedi olur dedi endiselenmeyim
asel_asl BenimKucukYazCicegim havlu peçeteyi 2 kat yap koy canım öyle çok kaymıyor yüksek belli iç çamaşırı giy kaymaz zaten her tuvalete gittiğinde değiştirirsin
acemianne22 Benim önerdiğim pedin zararı yok internetten araştırabilirsin içeriği temiz ve doğal.özelde doktora gidiyorum zararı olsa hamile halimle hala kullanmamı önermez.tabi tercih sizin🥰🌸
asel_asl Nur_1411 tuvalet kağıdı değil havlu peçeteyi 2 kat yaparsanız daha rahat edersiniz ben öyle kullanıyorum rahatım
Kirmizibalik1 acemianne22 bakiim bende. Normalde onerilmiyor diye biliyorum farkli veya hamilelige ozel bir seyse kullanilir sanirim pecete kullaniyordum ben
acemianne22 Kirmizibalik1 bende doktorumun önerisiyle başladım bende mantar ve enfeksiyon vardı geçti çok şükür.şuan hamile olmama rağmen akıntı sıkıntım yok.
acemianne22 Kirmizibalik1 marketlerde satılan pedlerle aynı değil kullanınca anlıyorsun zaten.keşke daha önce kullansaymışım diyorum
Kirmizibalik1 acemianne22 yaaa.. bende arastirayim oyleyse. Cok tesekkur ederim. Enfeksiyon yok bende ama akintim olmaya basladi rahatsiz ediyor. Faydasini gorursem size dua edecegim 🌸