BenimKucukYazCicegim Vajinal akıntı temiz kıyafet bırakmıyor. Afedersiniz pijamama kadar geçiyor. Burda peçete kullananları duydum. Peçete nasıl kullanılıyor oraya? Kaymıyormu düşmüyormu? Günlük ped almayı düşünüyorun artık, önerilirmi?😒
Gzo BenimKucukYazCicegim valla ayni durumdayim fitil antibiyotik hicbsey gecirmedi afedersiniz lavabodan yikayip cikiyorum iyice kurutuyorm o bolgeyi yataga girene kadar yine akinti pecete koyuyorm bende her saat degistyorum artık
BenimKucukYazCicegim Gzo Ya ben bide progesteron fitil kullanıyorum ondan sonra acayip akıntı oluyor 😒
Gzo BenimKucukYazCicegim ben agizdan alıyorum ama yinede akintim heo var oda cok akinti yapar ped flan koymayin ama peçete dha iyi surekli degistirin bide
Esma1993 BenimKucukYazCicegim bende de cok akinti oluyor ama arkama gececek kadar degil bugun kontrolum vardi dr soyledim bana fitil ve krem verdi fitilide nasil kullancam hic bilmiyorum hayatta sokamam oraya 😅
BenimKucukYazCicegim Esma1993 basit akıntıya bile fitil veriyor mu doktor? Enfeksiyon gibi değil kokusuz falan, sade vajinal akıntı bendeki, doktora söyleyeyim mi ben de?
Nur_1411 Ben bir ara öyle bi akıntım olduki kanamam oluyo sanıp korktum o dereceydi peçete koymayı denedim ama rahat edemedim yırtılıp ufalanıyor ıslandığı için yapışıyor pek sağlıklı gelmedi günlük pedde buruşuyor pek anlamı kalmıyor bi ara normal ped bile takmayı düşündüm ama napabiliriz bilmiyorum zor bir durum 😣
BenimKucukYazCicegim Nur_1411 Ay kendimi gördüm gerçekten yorumunuzda😟 Akıntım oluyor kanaman var sanıyorum hemen koşarak lavaboya gidip bakıyorum. Peçete evet yırtılıyo😒
Cancan2 Nur_1411 ben beyaz çarşaftan kumaş kestim baya fazla ütüleyip çamaşırımın üzerine koyup kullanıyorum böyle yapmaya başladıktan sonra enfeksiyonum geçti
asel_asl Nur_1411 tuvalet kağıdı değil havlu peçeteyi 2 kat yaparsanız daha rahat edersiniz ben öyle kullanıyorum rahatım
Tgcgkhn BenimKucukYazCicegim sürekli değiştirdiğin birşeyden zarar geleceğini düşünmüyorum iç çamaşırı sabahtan akşama kadar giyinik ay iğrenç bence 🥲
Esma1993 BenimKucukYazCicegim tabiki soyleyin ilerlerse belki daha sıkıntı olucak bilemeyiz ki kac haftaliksiniz bana geblikle vajinal akinti normal dedi olur dedi endiselenmeyim
BenimKucukYazCicegim Gzo O zaman daha kalın dayanıklı peçete alayım, sade peçeteler yırtılıyor. Teşekkürler🌸
acemianne22 Kızlar benim doktorum tiens airiz günlük ped kullanmamı önerdi yaklaşık 5 aydır kullanıyorum çok memnunum hem akıntım azaldı,koku olmuyor hemde enfeksiyon olmadım henüz.içeriği de temiz tavsiye ederim.
Deniz1006 acemianne22 tiens ped hamile iken kullandiniz değil mi günlük olanını mi peki normal olanını mi
BenimKucukYazCicegim Cancan2 Ben de öyle yapmayı düşündüm ama sonra o bezleri yıkamak var. Sen yıkayıp mı kullanıyorsun yoksa bir kere kullanıp atıyor musun?
minikmelegim_ Tgcgkhn katılıyorum nerdeyse her wcde değiştiriyorum çok iyi oluyor hiç sorun yaşamadım yıllardır kullanıyorum
Seraps-07 BenimKucukYazCicegim enfeksiyon ve akıntı için nioli yağı çok iyi geliyor denemenizi tavsiye ederim
BenimKucukYazCicegim Seraps-07 enfeksiyonum yok şükür. Ama beyaz, şeffaf akıntı oluyor rahatsız ediyo sadece😒
bendiyebiriii BenimKucukYazCicegim sleepy natural serisi güzel. Doğal pamuk. Beni diğerleri hamilelikten önce de kaşıntı yapar rahatsız ederdi. Sleepy baya iyi geldi. Peçete parçalanıyor bence pek temiz değil ama siz bilirsiniz tabi ki.