boygirlmom Bendenizanne 😂 doktorum hem prof kadin dogum hem de perinatalog 19 da gel dediyse 19 da gidelim biz😄
Ozoooo Banada 23 dedide ben 20 da gideceğim ilk oğlumda 19 da girdim bunda 20 de gideceğim bekleyemem o kadar zaten yüzünü her gitmemde gösterir doktor ama dönmediği için malesef cinsiyeti dahi öğrenemedik
Bendenizanne Ozoooo evet insan merak ediyor bende detaylıya gireceğim diye kontrolümüde erteledim iyice özledim ☺️
Gmzctnn Bendenizanne biz şuan 21+1 olduk. İnşallah randevu alabilirsem giricem ama ne yazık alamıyorum 🥴
Bendenizanne Gmzctnn özelemi devletemi gideceksiniz? Benm bulunduğum yerde sadece araştırmada yapılıyor şuan için randevu var ama ileri tarihlerin açılmasını bekliyorum
Rabia04_09 Bendenizanne 20. Haftadan sonra tavsiye ediyor doktorlar o zaman biraz daha büyümüş ve gelişmiş olduğu için Herşeyin daha net bakabiliyorlar. Ben 21. Haftamda gittim doktorum o zamana uygun görmüştü
Gmzctnn Bendenizanne devlete gideceğim İstanbul da Zeynep Kamile almak imkansız hiç bir şekilde alamıyorum mhrsden de deniyorum.182yi de arıyorum olmuyor saat 10da ara diyo düşmüyo hadi şansa düşürsemde bu sefer randevu yok 15 gün sonrası için var şu tarihte ara diyo arasam da yine alamiyorum 🥴 başka hastanelere bakiyo yine yok yok..
symabskrt Bendenizanne ben iyiyim bebeklerim de iyi çok şükür ama kanımda enfeksiyon varmış düşmesi için antibiyotik tedavisi veriliyor hala hastanedeyim ne zaman çıkacağım belli değil
Bendenizanne symabskrt çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsiniz çok zor bu süreçte sabır diliyorum 🙏
1Gozde1Yusuf- symabskrt ya benim de devamli crp yuksek cikiyo ayda 2 3 gun yatiyorum bende cok gecms olsn
mayaden Bendenizanne sorma bende dayanamadım ama gayet her şey netti 20 somrasi hiçbir sikinti olmuyor yani 🥰😄