incitanesi__ 21+2 de gireceğim ki zaten benim gittiğim hastane 21 haftanın altına randevu vermiyo daha net olsun diye
Kirmizibalik1 22.hafta mi oneriyorsunuz 21 de net olmuyor mu kizlar. Suan 20 hafta 5 gunlugum 21de giderim diyordum bende
boygirlmom Bugun benim doktorum 19.haftada gel dedi ama bana erken geldi (dr dan daha iyi biliyorum ya🤪) ee ben de mi 22.haftada gidiyim🤨
Bendenizanne boygirlmom banada 20 ideal dedi ekranda görüntü daha iyi alınır dedi bende anlamadım 🤷♀️ ama 19 20 21 22 haftalar arasında yapılıyor eğer erken olsaydı 19 dan değil 22 den başlanırdı 🤔 kendimi erken olmadığına ikna etmeye çalışıyorumdur 😁
Bendenizanne mayaden bende 20+2 3 gibi girerim diye düşünüyorum merakım daha fazla beklememe izin vermiyor 😁💕
symabskrt 22.haftamda girdim ikiz gebelik biraz daha uzun sürdü hatta 3 cm açıklık fark etti doktorum acil serklaj yaptılar
boygirlmom Bendenizanne 😂 doktorum hem prof kadin dogum hem de perinatalog 19 da gel dediyse 19 da gidelim biz😄
mayaden Bendenizanne sorma bende dayanamadım ama gayet her şey netti 20 somrasi hiçbir sikinti olmuyor yani 🥰😄
symabskrt Bendenizanne ben iyiyim bebeklerim de iyi çok şükür ama kanımda enfeksiyon varmış düşmesi için antibiyotik tedavisi veriliyor hala hastanedeyim ne zaman çıkacağım belli değil
sedcak Bendenizanne 20+5 e randevum var. Doktorum 18-24 arası yapılıyor ama en sağlıklısı 20/21 Hafta dedi ikisinin ortasına aldım randevumu 🙃