Edda28 bende ozele gidiyordum tansiyonum gayet normalde 32. Hafta da rapor almak için gittiğimde tansiyonum 16/8 çıktı sonra korkuttu beni Dr doğuma alicam seni igne virucam ciğer geliştirici dedi bende ilk gebeligim panik ettim devlete gittim 18/10 çıktı tansiyonum direk yatış yaptılar ama fiziksel olarak hoc birsey yoktu bende top oynardım o derece yani son hafta çok Hamur işi yemiştim ben ona bağlıyorum sonra 2 gün yattım nts de bebek ilaçla bile oynamiyordu hemen dogurucam dedim kuvozde kalsın icerde birsey olacağına dedim.. dogum yaptım 1 hafta tansiyonum düşürmeye çalıştılar yoğun bakımda kaldım ki dusuremediler çünkü bebegimi göremiyorum pandemiye denk gelmişti.. 21 gün sonunda aldım bebeğimi ve şuan 20 aylik tosun tonbalak hic prematüre demezsiniz korkmayın rabbim sağlık versin tabiki de zamanında doğması iyidir ama nasip hersey rabbim kolaylık versin eğer doğuma girerseniz prematüre kıyafetler ebebek ve civil de var sut pompası sut torbası vs alın rabbim kolaylık versin inşallah canim