Zeyneparsln Elitopatra25 5. Haftada görünüyor kese eğer geç döllenme değilsen. En garantisi 6 da gitmek
Elitopatra25 Papatya14 peki benim şuan değerlerim 950cikti doktorumun soylemesine göre 5haftalik gebeyim değerler 950iken kese gorunurmu
Alyna1 Ben de 4+3 um bugün gittim doktora ama çok fazla gaz varmış göremedi tam olarak haftaya çağırdı
Elitopatra25 Alyna1 benim doktorun söylemesine göre 5 haftalık onlar regl tarihini de içine katarak söylüyorlar ama benimki tam1aylik biliyorum şimdi hemen gidip bakilmak istemedim değerlerim birazdaha çıksın sonra giderim diye düşündüm
Wwcansu Elitopatra25 görülür kese bnde 973 Du beta görmüştüm keseyim ama geç döllenme ise görülmez cnm
Alyna1 Elitopatra25 genelde 1000 ve 3000 arası beta da gözüküyormuş ben folik asitim bittiği için erken gittim eğer sizin oyle bir probleminiz yoksa bekleyin daha iyi olur hem strese girip endişelenmezsiniz
Elitopatra25 Alyna1 bana bugün doktorum folik asit yazdı bugün Alican kadin doğuma da ayın 2sine randovu aldım ama yinede 10gun beklemeden hemen yarinmi gitsem şuan değerlerim bugün kan verdim 950cikti
Alyna1 Elitopatra25 eğer bir probleminiz yoksa bekleyedebilirsiniz ben dün kan verdim 1195 ti bugün gittim ama henüz göremedik haftaya inşallah sizin de gozukmemesi büyük ihtimal çünkü betanız tam olarak o seviyelere gelmemiş henüz
Elitopatra25 Alyna1 o zaman ben 10gun sonrasına yine gideyim şuan her hangi bir problemim yok şükürler olsun
Hshdjdhdj ArvenMom benim adetim gecikti cumartesi olmam gerekirdi olmadım. Cuma kan verdim çıkmadı evdeki testler negatif napmam lazım belirtim de yok