Dilooo eakman bir arkadaş yazmış servet beye gidemeyen Bülent beye gidiyorum yazmış galiba sizin önerdiğiniz doktor oda ona gidiyormuş ona giderim diye düşünüyorum bende denemiş olurum hem görmüş olurum
nhrbsr tostperisi merhaba bende doğum yapacağım birkaç haftam kaldı üniversite hastanesinde özel fatma hocaya gidiyorum ama doğumun ücretli olduğunu öğrendim bugün bir hastadan hastaneden yeterli bilgi alamadım fiyat güncellemesi gelmiş çünkü herkes bir haber bu durumdan drla da bu parasal konuları konuşmak çok saçma geldi sormadım . yani benim zaten 2doğumum normal yapıcam ve kendi dr yüksek ihtimal girmeyecek ve beni asistanlar doğurtacak ben gene ücretmi ödüyorum ozaman onu anlamadım burası devlet hastanesi gibi değilmi benim sancım başladı ben gittim acilden giriş yaptım ve kendi özel dr gelemedi gelmedi ben gene asistanın yaptırdığı doğuma neden para ödeyim bana saçma geldi ozaman özel hastaneden ne farklı var dedim kendi kendime bilginiz varmı doğum yapmıs biri olarak ..??
nhrbsr eakman merhaba siz çömüde sezeryan ücreti bukadar mı ödediniz ama kendi dr girdi değilmi doğuma ?
Dilooo tgba-17 bende gidecegım arkadaslar nereyi öneriyorsunuz Çomü ye sıra aldım ilk kez ama yapmazlarsa geç kalmayayım diye özelde yaptırmak istiyorum nerede yaptırdınız
esraa1717 Dilooo Medicalde Cem beye gidiyorum gerçi çok yeni benim 1.gidişim arkadaşlarım hep ona gitti memnundular
Dilooo tgba-17 gerçekten öyle bende prof servet beyi önerdiler ama oda yeni hasta almıyormuş artık bülent beye sıra aldım bilmiyorum napacagımı medikalde Cem ve cengiz beyi çok önerdiler yorumları okuyorum tecrübelere bakıyorum ona göre hareket edeceğim inşallah siz kime gideceksiniz çomüde
esraa1717 Bende Medicalparkta Cem beye gidiyorum arkadaşlarım önerdi memnundular çarsamba 2. Randevuya gidicem
Dilooo esraa1717 Aynn Cem beyi yazan da çok oldu nasıldı canım ilk muayene hastane nasıl gördüğün kadarıyla benım kafamı karıştıran medikalin parayı hiç haketmiyor yazmışlar hep temizlik vs ilgi alaka lkonusunda ama Cem ve cengız beyi de çok öneren oldu doktor iyi ama hastane kötü yorumlarını okudum hep
eakman esraa1717 nipt testi özel olarak yapılıyor firmalar var, devlette yapıldığını hiç duymadım. 400 dolar ücret ile yapılıyordu en son servet bey panoramayı önermişti.
Baharbhar Merhaba ilk doğumumda cengiz beye gittim, şuanda 2. Gebeliğim tekrar kendisine gidiyorum. Alıştığım bildiğim düzen olduğu için doktor değiştirmeyi düşünmedim. Detaylı ultrason için Ezcan hanıma gitmiştim daha önce.
esraa1717 Dilooo evet hastane konusunda bende beğenmiyorum, devlet hastaneleri çok dolu kalabalık diye özele gidiyoruz ama orası da öyle ama diğer özel muayeneLer de beğendiğim doktorlar da var ama testler zor hastane de daha kolay verip gidiyorsun o yüzden tercih ettim
esraa1717 eakman Tamam daha günüm gelmedi bakalım Medical Cem bey ne fiyat verecek orda mi başka bi yerde mi yaptırsam diye düşündüm geçen sene 300 Euroydu 400 olmustur diye tahmin ediyordum bende
Dilooo esraa1717 Aynn öyle gerçekten ama sezeryanda olmak zorunda kalınca daha çok düşünüyor insan sen kaç haftalık oldun canım