Gayeozdemir piiremsesinannesiii kan değeriniz hgb olan ve gayet iyi sonucunun. Benim o değerim Aralık ayında 8.4du bir de bu perşembe vericem bakalım kan. Ben Akdeniz anemi taşıyıcısıyım o yüzden benim çok düşük
piiremsesinannesiii Gayeozdemir çok teşekkür ederim ve çok geçmiş olsun inşallah güzel bir sonuç alırsınız son yüklediğim de kan değeri ile alakalı bir şey var mı bakar mısınız 🥺
Pamuk piiremsesinannesiii benim şuan kan değerim 7 ve yukselmiyor bunla idare eder dedi doktorum senin ki 11 super sukret😅
piiremsesinannesiii Kyy01 kansızlık var kan değerin düşük dedi demir ilacını değiştirebilir yada takviye yapabilir direk görüş doktorunla dedi tamam dedim son yüklediğim resimlere bakar mısınız
Mervvvever piiremsesinannesiii normal degerleriniz nasıl benim kendimi bildim bileli düşük hep 3 lerde gezer ve düzenli ilaç tedavisi kullanirim birazda vücuda bağlı ama hamilelikte eksra önemli ya kan verirler yada ilaç kullanırsınız benim hamile kalinca düzeldi düşmüyor bebeğimin yararlı geldi☺️
Pamuk piiremsesinannesiii doktorun bu değerlere bakarak sana kansızlık var demesi çok garibime gitti şaka gibi maalesef…
piiremsesinannesiii Pamuk ay iyili sormuşum buraya size çok üzülmüştüm ya yarına kadar heralde psikolojik olarak çökecektim Google’dan zararlarını okuyup okuyup anlamadım neden öyle söyledi
rncst piiremsesinannesiii bnimle aynı kan değerin hgb yani kan ilacı verdi onu kullanıyorum ben sana da öyle yaparlar telaş etme 😇
Pamuk piiremsesinannesiii takma kafana hersey çok güzel olacak ne değerlerle gebelik geçir annelerimiz var😊🤲
Gayeozdemir piiremsesinannesiii PLT değerinde ünlem var ama o da önemli değil yani aşırı düşük değil korkma hicbirseyden☺️ ben ayakta zor duruyorum😂