piiremsesinannesiii Yarın kadın doğum kontrolüm var dahiliyeden kansızlık var doktorumla görüş bu konuyu hemen dedi çokmu düşük bu değer kaç olması lazım ve en önemlisi bebeği etkiliyo mu sağlığı açısından 🥺
Pamuk piiremsesinannesiii hangi değer 11üstü olmasi gereken hemoglobin mi yoksa demir degeri mi demirse benimde şuan 5 yukselmiyor
Mervvvever piiremsesinannesiii normal degerleriniz nasıl benim kendimi bildim bileli düşük hep 3 lerde gezer ve düzenli ilaç tedavisi kullanirim birazda vücuda bağlı ama hamilelikte eksra önemli ya kan verirler yada ilaç kullanırsınız benim hamile kalinca düzeldi düşmüyor bebeğimin yararlı geldi☺️
Oznurtopal Hemoglobin degeri mi bu?eğer böyleyse nasıl ayakta durabiliyorsunuz evet çok düşük 😬yoksa ferritin değeri falan mı
piiremsesinannesiii Kyy01 bir dk ekran görüntüsü atayım tam kendim de anlamadım bilmiyorum o yüzden 🥺
Pamuk piiremsesinannesiii ekran atsana bende talesemi var o halde hayatımda hiç kan değerim 3,94 olmadı 6ayda bir tedavi görüyorum Bi yanlislik var sanki
Pamuk piiremsesinannesiii doktor hangi tahliye bakarak değerin düşük dedi çok ilginç demir serum yada ferdinin yazan bisey varmi tahlillerinde bakarmisin?
rncst piiremsesinannesiii bnimle aynı kan değerin hgb yani kan ilacı verdi onu kullanıyorum ben sana da öyle yaparlar telaş etme 😇
Gayeozdemir piiremsesinannesiii kan değeriniz hgb olan ve gayet iyi sonucunun. Benim o değerim Aralık ayında 8.4du bir de bu perşembe vericem bakalım kan. Ben Akdeniz anemi taşıyıcısıyım o yüzden benim çok düşük
piiremsesinannesiii Pamuk ay cidden mi neden bana direk doktorumla görüş düşük dedi kansızlık var dedi o zaman eve gelene kadar üzüntüden kendimi yedim ilaçları düzenli mi kullanmadım ki diye
Pamuk piiremsesinannesiii benim şuan kan değerim 7 ve yukselmiyor bunla idare eder dedi doktorum senin ki 11 super sukret😅