Aslim12 Herkese merhaba 16 haftalık hamileyim erkekmiş arkadaşım öğrendi sürpriz yapıldı bana da sonradan değişen bebek var mı bu haftalarda erkek denilip kız çıkan😄
Mustafayigitvebeytugannesi Aslim12 umudunu kaybetme bacım bak 29 haftalık oldum üçüncü oğluş gelecek değişir inşallah diye bekliyorum daha değişmedi bakalım ne zaman degiscek 😂😂
Azra41 Aslim12 Geçen gün tiktokta gezinirken gördüm kadın 39 hafta boyunca kız biliyor bı doğuyor bebek erkek 😄🤣🤣
Aslim12 Mustafayigitvebeytugannesi maşallah😅 valla kaybetmiyorum başka doktora daha gidicem şimdi belki kordonudur😄 Google baktığıma göre doğuma kadar erkek denip koz çıkan varmış şaşırıyorum 😄
Mustafayigitvebeytugannesi Aslim12 Bende o sanstan istiyorum hatta bekliyorum belki kız olur diye de bir tane elbise aldım 😂😂 ama sanmam doktor pipisini gösteriyor her gittiğimde 😅
2Mucizeveannesi Aslim12 benim tam tersi olmuştu 16.haftada yüzde doksan kiz dedi doktor kendinden emin şekilde 20.haftada başka bir doktor kiz olamaz mümkün değil dedi şok yaşadık bacak arasını falan gösterdi erkek dedi şuan daha doğmadı ayrintili da da erkek dediler ama 20.haftaya kadar hep yapısal olarak bile kiz dediler isim düşündük ismiyle sevdik şimdi oğlum olacak hala şüphe var sanki içimde 🤣🤣
msmerveacar Aslim12 evet özeldeydim bizde anlamadık 😅 detaylı da en son kız dedikleri için ona göre alışveriş yaptık ama geçen devlete tahlil için gittiğimde ultrason bakılırken Dr size cinsiyet söylediler mi ben emin olamadim dedi haftamız 28 😅
Senaykork Aslim12 canım bana 13 haftada kıza benziyor dedi devlet, 15+6 da özel kız dedi 17+5 de devlet erkeğe benziyor dedi 20 haftamda özele gidip organının renkli ultrasonunu isticem başka türlü emin olamam 20 hafta veya detayliya kadar bekle bnce
Aslim12 Senaykork vay be yıl oldu 2023 hala doktorlarımız yanılabiliyolar hiç değişeceğine ümidim yok aslında şansım yoktur öyle 😅
Aslim12 Ozoooo yok ben 16 haftalığım şuan geçen haftaki kontrolümde cinsiyet partisi yapmak istedi arkadaşlarım o yüzden doktor kağıda yazıp vermiş doktorla konuşma fırsatım olmadı %olarak veya pipi gösterme olarak o yüzden tekrar gidicem cuma günü
uzaydanbirisi Bende 14teyim erkek dedi ama sanki değilmiş gibi hissediyorum 😂20. Haftadaki ayrıntılıyo bekliyorum
uzaydanbirisi Aslim12 canım hep ekşi çekiyor , hiç tatlı yiyesim gelmiyor , bulantım çok az oldu ama midem çok yanıyordu