Busece06 Bi insanın özlediği şey Dip köşe temizlik yapıp evi kimyasal kokutup kahvesini yapıp püfür püfür sigara içmek olabilir mi ya 😅
defneemom Busece06 mekana gitmeyi cok ozledim, pufur pufur bir meyhaneye. hamileyken gittim bir kac kerede icmeyince ayni tadi vermiyor🙄
Sena00 Busece06 ayy benimde en çok özlediğim şey gerçekten bu dün okadar yoruldum ki dedim bunun üzerine kahve ve sigara çok güzel giderdi 😞
Opecert unlusura bende kahve icmiyordum ta ki kafeinsiz türk kahvesiyle tanışana kadar file marketlerde var eger kafein yüzünden icemiyorsanız
catandgirlmom Busece06 böyle kız arkadaşlarımla buluşmuşum dedikodu gırla sigaraları yakıp yakıp söndürüyoruz 😂 kahveler, tatlılar falan süslenmiş püslenmiş inceciğim, kıtafetlerim üzerime çok güzel olmuş 🥲 ah çok özledim… hamilelik ayrı güzel ama bu keyifler aranıyor yaa
Aysedolunay Bir kış akşamı bungalov bahçesinde ateş yakıp şarap içmeyi , yaz ayında akşam üstü rakılarını bir İzmirli olarak Bostanlı çimlerde oturup bira içmeyi kahve sigara keyfini ve yüzüstü uyumayı çooookkkk özledim 🥺🥺🥺🥺🥺
Aecer Aysedolunay hahaha alkol kullananlar için en çok özlenen şey alkol oluyor sanırım :))) ben de özellikle şarap içmeyi çok özledim :((( mesela dün rakı içmeye gittik eşim ve arkadaşlarıyla ve ben çay su meze yaptım resmen kahvaltıya gitmişim gibi hissettim :))
zeynozey Busece06 kahve içmeyi özledim 🥲 2. Gebelik ikisinde de kahveden tiksindim.. ilk Doğumdan sonra hemen içmiştim 😂😂😂
unlusura Opecert evet kafein den dolayı içmiyordum birde riskli gebelik sürecim oldu gerçi şimdi iyiyiz çok şükür 🤲🏻
Busece06 Sinemenem valla bende içiyorum ya normalde günde iki üç kez içerdim ama hamile kalınca tiksindim ona tapmen iki günde bi içitorum bi tane zararlı değilki
esse0 Ben kocamı özledim yaaa🙈Bizde ilişki yasaktı kanamalı geçirdim ilk üç ay sonra geçse de tabi korkumuzdan yapmadık.😂Onun dışında çiğ köfte ,kahve,abur cubur🙃
[silindi] Busece06 yüzüstü yatmak, eşim ile dilediğimce boğuşmak, her şeyi yapabilmek, bisiklete binmekk 🙏🏻 Ama bebisi dogurunca hamileliği de çok ozleyecegim kesin ☺️☺️