Selam kızlar yarın doğumum olucak ve benim hiç ne sancım ne kasılmam var yarın tam 41 hafta oluyor ve doktorum kaka yapma ihtimaline karşın zamanın da dolmuş olduğu için bi şekilde alıcaz dedi doğum pozisyonu almış falan kanala girmiyor bi türlü yerleşmeye niyeti yok gibi dedi doktor aranızdan suni sancı alıp açılması başlayan var mı yoksa boş yere o sancıyı hiç almayıp direk sezaryen mi olayım çatı muayenelerimde çatım dar değil ama açılmam hiç yok olmuyor yani
Suni sancı çekip sezaryen olan var mı ?
Ravzanur23 Yani sunide açılması çok hizli ilerleyenler de var benim gibi çok geç olan da. Yerinizde olsam denerdim suni ile başlatmayı.
@2022bebeki herkes suniyi çekme boşuna falan diyolar ama bilemedim ya perişan olursun diyolar
Ravzanur23 Ben perişan olmadim açıkçası suni beni zorlamadi. Acı eşiğim yüksek siz kendinizi iyi bilirsiniz nasıl mutlu ve sağlıklı olacaksaniz o doğum şekli olsun,🌺
Ravzanur23 benim acı eşigim düşük malesef :) ama ilk dogumum suni ile başlatıldı şükür iyikide denemişim normal dogum oldu
Çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için inşallah denemeye karar verdim normal olması için elimden geleni yapacağım
Ravzanur23 ben suniden sonra sezaryen ile doğum yaptım, ama yinede kişiden kişiye değişir.
Ravzanur23 ilk kızımda 42.haftada hiç sancı olmayınca suni sancı ile başlatıldı ama açılma hiç ilerlemedi sadece kuru bir sancı çektim .Normal sanci ile eminim süreç daha farklı ve bu kadar ağrılı sancılı değildir .Suni ile başlayıp normal doğum yapan da var ama çok zor geldi bana.sonunda zaten sezaryen oldum .
@Zmraemr kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum ki
Bana da suni verilecek, denemek lazım . 40+2 yim bn de