Hazal89 BuseYkselAvc Beni 10 yıl öncesine götürdünüz ilk goz ağrım oğlum 16 kasım da doğmuştu Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Gulsahozge 37+3 olduk bizde doktor 14kasım dedi ben 12kasım daha uygun olur sezeryen için diye düşüyorum çünkü normal Doğum sancısı çkmek istemiyorum sizce Nasıl tarih geçmi?
BuseYkselAvc Gulsahozge cnm ilk doğumsa doktor bekletiyor birde bebeğin haftasıyla uyumlu gidiyorsa bekle
BuseYkselAvc Bekleyenler bebeğin için daha iyi beklemen cnm benimki 36 haftalık ama 39 haftayla uyumlu gidiyor beklemeyi gerekli görmüyor doktorum
Bulutunannesii BuseYkselAvc banada 26kasım dedi 38+0 da kavuşma. Zaman geçmiyo heycandan fenalık basıyo :)
Gulsahozge BuseYkselAvc bugun gittik tekrar herşey yolunda dedi çok şükür 🙏🏻 15 kasım dedi 12 si erken olur dedi hyrlısı ya ozmna kdr süpriz yapmazsa bakalkm haftaya tekrara kontrol ☺️
ozlemmeses Bizde 38+1 olduk normal doğum için 16 kasıma gün verdi doktor tabi süpriz yapıp önden gelmesse kızım son 13 gün 🙏 38+6 da çatı muaynesi için çağardı ona gideceğim ayrıca son kontrol olacak hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah..