gulcansvml10 Merhaba canım kızlar 36+5 hamileyim.Sonlara geldik artık heyecanım çok arttı sabırsızlıkla doğacak kızımı bekliyorum.Şuan gidişat normal çatı muayenesinde belli olacak ☺️
Mustafayigitvebeytugannesi gulcansvml10 az kalmış canım sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah 🤲 🌺 benim bile günler geçtikçe üçüncü olmasına rağmen heyecanım artıyor öncelerde umursamiyodum şimdi uygulamaya girdikçe günlerin geçtiğini gördükçe içimde bir heyecan bir kıpırtı 29+3 haftalığım bende 😊
defneemom gulcansvml10 hangi ara sıra bize geldi anlamadım valla🥺 ben uygulamayi indirdigimde daha agustos 2022 anneleri bekliyordu dogumu🥺
Safiyenurrr gulcansvml10 bende 37 girdim o kadar heyecanlıyım ilk hamileliğim Allahım rahatlıkla doğum yapmayı nasip etsin🤲🏻
Denizinanne gulcansvml10 bende 35 haftalık hamileyim burda post açıp 12 haftalık hamileleri görünce çok duygulanıyorum gerçekten çok zor geçti benim için şu an dahada zor kendimi az kaldı diyip avutuyorum Allah hepimize bir avazda dogurmayi nasip etsin🤲
gulcansvml10 Mustafayigitvebeytugannesi Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin benim ilk bebeğim aşırı heyecanlı ve mutluyum çok merak ediyorum nasıl bir kız olacak kime benzeyecek ☺️🧿
Mustafayigitvebeytugannesi gulcansvml10 ilk gebelik daha bir heyecan verici oluyor artık bizden geçti üçüncü olunca alışıyor insan. En azından beni neler beklediğini biliyorum artık 😂
gulcansvml10 Safiyenurrr bende çok merak ediyorum çatı muayenesinden sonra net doğum şekline karar vericez
Safiyenurrr gulcansvml10 çatı muaynesi ne zaman olacak bende bilmiyorum doktorum doğuma yakın dedi bende adet sancısı sancı giriyor kasılıyorum bazen dönmüş dedi doktorum zaten bakalım merakla bekliyorum
gulcansvml10 Safiyenurrr ağrılar girmeye başladı bana da sol sağ diğer haftalarda daha da artacak gibi